نام شما:
ایمیل مقصد:

آشنایی با نرم افزارهای آماری در مدیریت منابع انسانی

آشنایی با نرم افزارهای آماری در مدیریت منابع انسانی


گروه: مدیریت استراتژیک منابع انسانی
تاریخ درج: 1395/7/8
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 2

اس پی اس اس چیست؟

(اس‌پی‌اس‌اس( به انگلیسی:  SPSS نام یک نرم‌افزار رایانه‌ای است که برای تحلیل‌های آماری به کار می‌رود. «اس‌پی‌اس‌اس» مخفف «بستهٔ آماری برای علوم اجتماعی» است.

پیشینه: نخستین نسخهٔ این نرم‌افزار در سال ۱۹۶۸پس از تاسیس «نرمن نی» منتشر شد، که سپس به یک کارشناس ارشد علوم سیاسی در دانشگاه استانفورد، و اکنون استاد محقق در دانشکدهٔ علوم سیاسی دانشگاه استانفورد و استاد بازنشستهٔ علوم سیاسی در دانشگاه شیکاگو بوده‌است.

Spss چيست ؟  يك تجزيه كننده جامع و انعطاف پذير آماري و يك سيستم مديریت داده است. Spss مي تواند داده ها را تقريباً از همه انواع فايل ها بگيرد و از آنها در توليد گزارش هاي جدول بندي شده ، نقشه ها ،نقشه پخش/ توزيع و روند/ توسعه ،آمارهاي توصيفي  و تجزيه و تحليل  آماري جريان پيچيده و رفتار مركب داده ها ...  استفاده كند.  Spss  در پلت فرمهاي مختلفي چون سيستم هاي : Windows-Mancintash-Unix...   قابل اجراست . نسخه ويندوز Spss،  تمامي قابليت هاي قالب اصلي برنامه Spss  را براي محيط كامپيوترهاي شخصي بوجود مي آورد . Spss شما را براي اجراي بسياري از تجزيه و تحليلها در كامپيوتر شخصي خود كه پيشتر در ماشين هاي بسيار بزرگتر ميسر بودند ،قادر ميسازد . نسخه ويندوز Spss، يك برنامه كاربردي كه تجزيه و تحليل هاي آماري را براي همه سطوح از كاربران بيش از پيش شهودي ميسازد ، بوجود ميآورد. فهرست هاي ساده و انتخاب كادرهاي گفتگو آنرا قادر ميسازد تا تجزيه و تحليل هاي مركب و مخلوط را بدون نوشتن حتي يك خط قواعد دستوري ، بوجود آورد. ويراستار داده هاي ساختاري Spss  مانند يك صفحه گسترده ي ساده و كارآمد سودمندي هائي جهت وارد كردن داده ها و به اشتراك گذاشتن فايل هاي داده هاي شغلي ،عرضه مي كند. قصد مهم و كيفيت ارائه نقشه ها و طرح ها مي توانند بوجود آمده و ويرايش شوند. با استفاده از نظريه پرداز Spss  شما مي توانيد داده هاي خروجي را با بيشترين انعطاف پذيري ارائه نمائيد .

آماری که نرم‌افزار پایه شامل می‌شود:

  • آمار توصیفی:  جدول‌بندی شطرنجی، بسامدها، توصیفات، کاوش، آمار توصیفی نسبی
  • آماردو متغیری:  میانه‌ها، آزمون تی، تحلیل پراکنش، همبستگی، آزمون‌های غیر پارامتری
  • پیش‌بینی برآمدهای عددی:  برگشت خطی
  • پیش‌بینی برای تشخیص گروه‌ها:  تحلیل عاملی، تحلیل خوشه‌ای،جداکننده

انواع تحلیل آماری

آمار را می‌توان به دو دسته عملیات تقسیم کرد:

  • آمار توصیفی:  شیوه‌هایی است که برای خلاصه کردن مقادیر بزرگی از داده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از این توصیف‌ها در مکالمه‌های روزمره به کار می‌روند، مثلا اگر شما از متوسط درآمد سخن می‌گویید در حال استفاده از آمار توصیفی هستید.
  • آمار استنباطی:  شیوه‌هایی است که با استفاده از آن‌ها از داده‌های جمع‌آوری شده نتیجه‌ای استنباط می‌کنیم. آمار استنباطی ما را قادر م
بستن http://www.modarair.com/news/اخبار/نرم-افزار.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 494648     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: