نام شما:
ایمیل مقصد:

آیا غیر از توافق بین المللی برجام راهبرد دیگری وجود داشت؟ به مناسبت اولین سال گشت توافق هسته ای ایران و جهان/ یادداشتی از: حمیدرضا موحدی زاده

آیا غیر از توافق بین المللی برجام راهبرد دیگری وجود داشت؟ به مناسبت اولین سال گشت توافق هسته ای ایران و جهان/ یادداشتی از: حمیدرضا موحدی زاده


گروه: رویکرد مدارا، مروت و تدبیر
تاریخ درج: 1395/4/22
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 0

 

تقریبا یک سال از توافق هسته ای ایران با امریکا، اروپا و قدرت های جهانی 1+5 گذشت. همان هایی که قطعنامه های سازمان ملل متحد را کاغذپاره و بی اثر می دانستند و اقتصاد ملی را تا مرز فلج شدن، اتلاف و نابودی اعتماد عمومی و منابع مالی و انسانی کشور پیش بردند، پس از کسب توافق هسته ای که در سایه استراتژی نرمش قهرمانانه آیت الله خامنه ای رهبری معظم انقلاب اسلامی، پشتیبانی و حمایت اکثریت مردم ایران و شخصیت های طراز اول نظام هم چون آیت الله هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی،  دکتر محمدرضا عارف، سیدحسن خمینی، ناطق نوری و سایر پیش کسوتان نجیب و صبور انقلاب و جمهوری اسلامی ایران و سیاست های خردمندانه و دلسوزانه دولت تدبیر و امید آقای دکتر حسن روحانی و تیم ورزیده و حرفه ای مذاکره کننده ایرانی به راهبری دکتر محمد جواد ظریف، حاصل شده است، دوباره با آزمون و خطای تکراری طبق عادت نفسانی و زیاده خواهانه خویش، ساز نابهنجار و یأس آفرین خود را کوک کرده و برای بی حاصل جلوه دادن برجام و نا امید کردن مردم آگاه و هوشیار ایران، نغمه شکست و ناکامی دولت و ملت را سر داده اند. غافل از این که تلاش بیهوده آنان، سودی را عایدشان نخواهد کرد و موجبات بازگشت و عقب گرد کشور و مردم به سال های پر رنج و غصه و شرمندگی مردان، زنان و جوانان ایران اسلامی را فراهم نخواهد کرد. اینک مخاطبین و علاقه مندان این مرز و بوم، که دغدغه اعتلای دین و دنیای مردمان، آینده و سرنوشت فرزندانشان را در ذهن و اندیشه خود می پرورانند را به نکات زیر جلب می نماییم.

 

·       * وجدان های بیدار مردم ایران به خوبی می دانند، اگر این دولت ملی و این توافق جهانی مستقر و گفتمان غالب و حاکم نبود، امروز نظام، کشور و مردم چه ایام و روزهای تلخ و شومی را بایستی تجربه می کردند. در حالی که دست کم توافق هسته ای برجام، سایه جنگ، قحطی و تحریم های ظالمانه بر علیه ملت ایران را از سر کشور عزیزمان ایران دور کرده و حداقل آرامش روانی را در فضای اقتصاد ملی و عرصه روابط بین المللی برقرار کرده است.

 

·      *  دولت "تدبیر و امید" برآمده از عقلانیت و اعتدال جامعه و آراء میلیونی مردم و نسل جوان، علیرغم کاهش شدید قیمت نفت، سقوط ارزش پول ملی، کاهش قدرت خرید مردم، ضعف مدیریت و کارآیی، فساد سیستماتیک و نفوذ کرده در ساختار اداری و اقتصادی کشور و قفل شدن سرمایه گذاری و تولید که ریشه در سیاست های ماجراجویانه و بی حاصل دولت هشتم و نهم (علیرغم زحمات فراوان، طاقت فرسا و کم حاصلی که از خود بروز داد ) داشته است، توانسته تورم افسارگسیخته را مهارکرده و آن را از بالای 40 % به زیر 10 % برساند و بارقه امید را در دل کارآفرینان، تولیدگران، بنگاه های توزیع و صادرکننده و مصرف کنندگان زنده کند. امید آن که در سال جاری و 1396 با تداوم دولت روحانی از طریق انتخابات و رأی دوباره و گسترده مردم ایران به سیاست های صلح جویانه و خردمندانه، رونق لازم به اقتصاد، بازار و مسکن به رکود رفته ملی برگردد و زمینه اشتغال جوانان جویای کار و تحصیل کرده ها بهتر از گذشته فراهم آید.

 

·      *  شیفتگان قدرت و تخریب کنندگان روحیه مردم، با هدف شکستن عزم دولتمردان، باید بدانند القای شکست برجام، تنها دولت را تضعیف نمی کند، بلکه پایه اعتماد عمومی و امید مردم را نسبت به اصل و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران، سست و بی اعتماد کرده و کشور را آبستن حواددث تلخ و بدون برگشت خواهد کرد. چنین مباد! پرواضح می باشد، آسیب رساندن به کشتی متلاطم انقلاب اسلامی و صدمه رساندن به پایگاه اجتماعی گسترده و میلیونی نظام و دولت طرفدار اصلاح و اعتدال، هیچ دستاورد ماندگاری را برای طرز فکر و منافع آنان، فرزندان، خانواده هایشان و پیروانشان نخواهد داشت و اظهار پشیمانی هم در انتهای راه و یا خدای نخواسته هنگام غرق شدن نشستگان کشتی طوفان زده کشور و جامعه، فایده و سودی در برنخواهد داشت و احتمالاً جز عذاب وجدان و حسرت چیزی را از خود برجای و باقی نخواهد گذاشت.

می توان با استناد به مطالب فوق و صدها مستند آماری و شاخص های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حاکم بر کشور و جامعه، مخالفین سرسخت و انعطاف ناپذیر توافق بین المللی برجام را چنین مورد خطاب قرار داد که، آن ها باید به وجدان خویش و آیندگان پاسخ دهند، آیا غیر از " توافق بین المللی برجام "، راهبرد دیگری برای شکستن تحریم های ناعادلانه سازمان ملل متحد، کشورها و قدرت های جهانی که بر علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی وضع، تصویب و اجرا کرده بودند، وجود داشت؟

 آیا با ادامه تحریم ها، اقتصاد ملی به مرز فلج شدن و فروپاشی سوق پیدا نمی کرد و خواسته یا ناخواسته، کشور در پرتگاه جنگ، تفرقه، ناتوانی و خشونت قرار نگرفته و گرفتار نمی آمد؟

 

امید آن که اصول گرایان و مخالفین منطقی دولت در جاده تعقل، اعتدال، انصاف و آینده نگری گام برداشته و با مهار کردن جریان های وابسته خویش، گوشه چشمی نیز به مواضع جنگ جویانه کنگره و سنای امریکا، خطر پیشروی افراط گرایی مذهبی در منطقه داشته باشند و منافع و امنیت ملی را بر منافع شخصی، زودگذر و گروهی خود، ترجیح دهند. اصلاح طلبان و موافقین "توافق برجام" نیز راه انتقاد سازنده و راهگشا را برای مخالفان منصف و دلسوز، باز نگاه داشته و سعه صدر بیشتری را در اقناع افکار عمومی و منتقدین سیاستهای دولت، در پیش بگیرند. ما همه چشم به راه روزهای خوب، تعالی بخش و کارآمد هستیم. ان شاالله

بستن http://www.modarair.com/news/مقالات-مدیر-سایت/توافق-برجام.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 498277     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: