نام شما:
ایمیل مقصد:

راهبرد اقناع افکار عمومی برای مشارکت گسترده در انتخابات 7 اسفند 1394 ( مجلس دهم شورای اسلامی و مجلس پنجم خبرگان رهبری ) نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده

راهبرد اقناع افکار عمومی برای مشارکت گسترده در انتخابات 7 اسفند 1394 ( مجلس دهم شورای اسلامی و مجلس پنجم خبرگان رهبری ) نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده


گروه: رویکرد مدارا، مروت و تدبیر
تاریخ درج: 1394/11/29
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 3

 

تجارب و درس هایی که از گذشته آموخته ایم، شرایط موجود سیاسی کشور، تحولات منطقه ای و توافق بین المللی برجام، ایجاب می نماید که با شناسایی راهبردی مبتنی بر وجود دلایل و انگیزه های موجه و مردم پسند برای اقناع افکار عمومی و ایجاد سونامی مشارکت گسترده مردم به ویژه نسل جوان اعم از زنان و جوانان، طبقه متوسط شهری و روستائیان آگاه، راه برای نقش آفرینی آنها و دخالت در تعیین سرنوشت اجتماعی شان باز شود. آن چه واضح است، اقشار مختلف مردم با حضور در پای صندوق های رأی می توانند گام دیگری را در ۷ اسفند ۱۳۹۴ برای حفظ و پویایی پیروزی امیدآفرین دکتر حسن روحانی در

۲۴ خرداد ۱۳۹۲ بردارند. علیرغم تنگناها و محدودیت های تحمیل شده که در دایره و وسعت انتخاب مردم بوجود آمده است، در صورت ایجاد ارتباط با جامعه مخاطب این راهبرد، می توان امیدوار بود پیروزی نسبی دیگری در روزهای پایانی سال همدلی و همزبانی دولت و ملت، نصیب اصلاح طلبان، اعتدال گرایان، وجدان عمومی جامعه، دلسوزان و دوستداران رشد و توسعه استان و کشور شده و کام آنها دوباره شیرین گردد. ان شاالله

دلیل و انگیزه اول: وجه ایجابی و اثباتی مشارکت گسترده

تشکیل مجلس دهم، توأم با برخورداری از نمایندگانی که شایستگی و توانایی لازم و بیشتری را برای افزایش کارآمدی مجلس دارا باشند و علاوه بر آن آحاد مردم ایران و استان خراسان رضوی و به ویژه مردم مشهد این حق را دارند که دارای مجلس و نمایندگانی در تراز و شأن خواسته ها و مطالبات برحق و قانونی خویش باشند و بتوانند به آن افتخار کنند. تحقیقاً چنین مجلسی قادر است با تصویب قوانین کارشناسانه و بهینه و نظارت بر عملکرد همه مسئولان دستگاه های دولتی و نهادهای عمومی کشور و استان از موضع استقلال مجلس، راهگشای قوه مجریه در پیشبرد برنامه ششم توسعه، بودجه های سالانه و سایر وظایف مندرج در قانون اساسی از جمله دفاع از حقوق و آزادی های مشروع و قانونی مردم و جوانان قلمداد شود.

هدف از شکل گیری مجلس دهم با ویزگی های فوق، بهبود وضعیت زندگی و معیشت مردم، حفظ عزت نفس و آینده آنها و فرزندانشان، تغییر شرایط نه چندان رضایت بخش موجود از نظر اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و اصلاح امور و روندهای حاکم بر سیستم های تقنینی، قضائی و اجرایی استان و کشور می باشد که به اهم آنها اشاره ای می شود:

  • · حقوق و آزادی های اساسی فردی و اجتماعی زنان و جوانان و بازترشدن فضای فرهنگی و سیاسی.
  • · حمایت از مدیریت منابع آب و مهار خشکسالی سال های اخیر که منجر به کم آبی در بخش های کشاورزی و آب شرب گردیده است.
  • · تصویب قوانین و تخصیص بودجه کافی در مواجهه مسؤلان دستگاه های ذیربط با آلودگی هوا و کنترل آلاینده های محیط زیست که آسیب های جبران ناپذیری را به منابع طبیعی، سلامت جسمی و روحی مردم و شهرنشینان وارد کرده است.
  • · پرداختن به مسائل حادی که در حاشیه شهرها، ناشی از مهاجرت های بی رویه از روستاها و شهرهای کوچک به مراکز استان ها و شهرهای بزرگ در حال شکل گیری است و غفلت از آن می تواند در آینده خطرات و نابهنجاری های اجتماعی نظیر فقر، بیکاری، اعتیاد، طلاق، فرار از خانه و بزهکاری را گسترش داده و آبستن حوادث دردناک و برهم زننده نظم اجتماعی گردد.

 

دلیل دوم: وجه بازدارندگی و پیش برندگی مشارکت گسترده مردم

جامعه و طبقه متوسط شهری و قشر خاکستری اجتماع که طیف وسیعی را به خود اختصاص می دهد به خوبی می داند، هرگاه خانه نشینی و انزوا را برگزیده است در عمل این اجازه را به دیگران و اقلیت های سیاسی داده است که آنها برای اکثریت تصمیم بگیرند و هرگاه علیرغم دلخوری ها و بی مهری ها، در عرصه انتخابات حضور آگاهانه و منسجمی را از خود نشان داده است، دست کم مانع از غلبه جریان هایی شده است که چندان میانه ای با حقوق و آزادی های شهروندی ندارند و در بسیاری از موارد نیز با رأی یکپارچه خود به لیست و کاندیدای اصلاح طلبان و یا مورد حمایت آنها، توانسته است اراده خود را در تغییر شرایط حاکم به نمایش بگذارد. آن چه که در انتخابات ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ و انتخاب آقای دکتر حسن روحانی به مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاد نشانه درست بودن گزاره مورد ادعای این نوشته می باشد. به دلایلی که گفته شد و یا ذکر آن از حوصله این متن خارج است، امروز نیز اگر عموم مردم بخواهند این تأثیرگذاری را دارند. عقل، تجربه و دوراندیشی حکم می کند که در استفاده از این حق خدادادی و قانونی تردیدی به خود راه ندهند.

پرواضح است که حضور بالای ۶۵ درصد رأی دهندگان در تهران، مشهد و مراکز استان ها، مردم را قادر می سازد تا با انتخاب نمایندگانی معتدل، شایسته تر و معقول مجلسی را شکل دهند که در قول و عمل بتواند با ترجیح دادن منافع ملی بر منافع و قدرت شخصی خویش، مانع از تقویت بن مایه نابسامانی های اقتصادی و اجتماعی کشور نظیر سوء تدبیر، انحصار و زیاده خواهی، عدم رقابت، رانت خواری، اختلاس و فساد در سیستم اقتصادی و سیاسی جامعه گردد.

هدف از اجرای این اقدام راهبردی را می توان در موارد زیر خلاصه کرد :

  • · کاهش بیکاری جوانان و اقشار تحصیل کرده از طریق رفع موانع تولید و سرمایه گذاری و فعالیت های اشتغال زا در بنگاه های کوچک و متوسط و تقویت بخش تعاونی.
  • · خروج اقتصاد کشور از رکود به جا مانده از دوران تلخ و عبرت آموز به هدر دادن منابع و ثروت ملی، از طریق رونق بخشیدن به بخش های صادراتی که دارای ارزش افزوده هستند، تحرک بخشیدن و حمایت از کارآفرینان داخلی و سیاست های صحیح و متناسب مالی و پولی که توسط اقتصاددانان و دانشگاه های کشور به مقامات اجرایی دولت توصیه می شود.
  • · روابط متقابل اقتصادی با کشورهای اروپایی و استفاده به هنگام از فرصت طلایی پس از توافق هسته ای برجام و جذب سرمایه های خارجی و تجارت در زمینه ورود تکنولوژی و صنایع زیربنایی و نظیر آن.
  • · رونق بخشیدن به ساخت و ساز مسکن و تقویت صنایع واسطه ای و وابسته به آن.
  • · و در نهایت افزایش درآمد سرانه و قدرت خرید مردم از طریق مهارت آموزی، افزایش دستمزدها و بالابردن ارزش پول ملی می تواند از دیگر اهداف وجه دوم راهبرد اقناع افکار عمومی باشد.

 

دلیل سوم: وجه ضرورت و نیاز کشور و نظام به ادامه تعامل با جهان

چنان چه مجلسی تشکیل شود که توأم با انجام وظیفه قانون گذاری و نظارت، از سیاست به غایت موفق دولت تدبیر و امید حمایت نماید. راه اجرای برجام همزمان با حفظ حقوق هسته ای و عزت  مردم ایران باز خواهد شد. سیاستی که در به سرانجام رساندن مذاکرات طولانی هسته ای که در ۱۰ سال قبل از آن به نتیجه نرسیده بود، توأم با حمایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی، منتهی به توافق بین المللی و تاریخی برجام گردید و زمینه خروج اقتصاد ایران از تحریم و انزوا را به سرعت فراهم کرد و هم اکنون شرکت های تجاری، خودروسازی، تکنولوژی هسته ای، صنایع زیرساختی نظیر راه و راه آهن، هواپیما و نطیر آن در اروپا برای ورود به ایران با یکدیگر مسابقه می دهندو استقبال باشکوه کشورهای فراسه و ایتالیا از دکتر حسن روحانی در سفر اروپایی نشان گر موفقیت بلامنازع سیاست خارجی دولت و نرمش قهرمانانه ایران در برابر امریکا و دیگر قدرت های جهانی شد.

نتیجه گیری

مردم صلح جو و با فرهنگ ایران اسلامی به خوبی آگاهند که راه گذار و برون رفت از شرایط نه چندان مطلوب کنونی، حضور معنادار آنها در پای صندوق های رأی در روز جمعه ۷ اسفند ماه سال ۱۳۹۴ می باشد و برای این که تأثیرگذاری آراء خویش را به حداکثر برسانند توصیه می شود به لیست اصلاح طلبان و اعتدال گرایان در تهران با حضور چهره شاخص، دلسوز و فداکاری هم چون دکتر محمد رضا عارف برای مجلس دهم و لیست مورد حمایت آنها در مجلس دهم شورای اسلامی و مجلس پنجم خبرگان منتخب مردم برای رهبری در سراسر کشور اعم از مراکز استان ها و شهرستان ها رأی  دهند. به امید سربلندی و پیروزی مردم خداجو و انسان دوست ایران اسلامی. ان شاالله

 

بستن http://www.modarair.com/news/مقالات-مدیر-سایت/1394-12-14-18-45-07.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 497435     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: