نام شما:
ایمیل مقصد:

در حال حاضر طلاق عاطفی در بین افراد تحصیل کرده سه برابر دیگر افراد می باشد

در حال حاضر طلاق عاطفی در بین افراد تحصیل کرده سه برابر دیگر افراد می باشد


گروه: مسائل اجتماعی و فرهنگی
تاریخ درج: 1394/3/28
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 2

گروه جامعه: طلاق عاطفی به سردی رابطه میان زن و شوهر گفته می‌شود که در این رابطه، ضعف ارتباط عاطفی زن و شوهر منجر می‌شود به سردی تمامی روابطی که یک زوج می‌توانند با هم داشته باشند، مانند رابطه روحی، جسمی، عاطفی و حتی گفتاری.به گزارش رسانه ها، هر سال حدود 130 هزار طلاق در کشور ثبت می شود. اکنون برخی مسئولان می گویند زوجهای تحصیل کرده ایرانی به جای ثبت طلاق و مشکلات بعد از آن، از همدیگر جدا زندگی می کنند. نوع جدیدی از جدایی در طبقات تحصیل کرده ایران فراگیر شده است. این را رئیس مرکز سلامت خانواده وزارت بهداشت می گوید. به گفته نسرین تهرانی، زوج‌های تحصیلکرده ترجیح می دهند به‎جای طلاق زندگی جداگانه را انتخاب می‌کنند.

البته یکی از مقامات رسمی وزارت بهداشت می گوید میزان جدایی های به وجود آمده در کشور، بیش از این میزان است، زیرا بین افراد تحصیل‎کرده، جدایی بیشتر از طلاق دیده می‌شود. اما دلیل آن چیست؟ سایت انتخاب خبر در بخش چهارم مجموعه گزارش هایی تحت عنوان «سونامی آسیبهای اجتماعی، سال 95 دامن کشور را خواهد گرفت»، به واکاوی دلایل فراگیری طلاق عاطفی در بین طبقات تحصیل کرده کشور می پردازد.

مجید ابهری در گفتگو با سايت انتخاب خبر با اشاره به افزایش نگران کننده آمار طلاق عاطفی در بین تحصیل کردگان کشور گفت: در حال حاضر طلاق عاطفی در بین افراد تحصیل کرده سه برابر دیگر افراد می باشد؛ علاوه بر این که طلاق روحی و روانی دارای دو مرحله مقدماتی به نام طلاق روانی و پس از آن طلاق عاطفی است، پس از این دو مرحله، آخرین مرحله طلاق، طلاق حقوقی و شرعی است که متأسفانه در حال حاضر درصد قابل توجهی از خانواده های تحصیل کرده ایرانی به این مشکل دچار شده اند.

وی با بیان علل این رفتار در بین تحصیل کردگان افزود: طلاق عاطفی دلایل چندی دارد که کوتاه بودن مدت آشنایی دو زوج پیش از ازدواج، عدم تفاهم فرهنگی بین دو زوج، کم رنگ بودن مهارت های برقراری تفاهم و حل مشکلات و همچنین مشکلات جنسی، اصلی ترین علل بروز طلاق عاطفی در بین افراد تحصیل کرده می باشد. این رفتارشناس و آسیب شناس اجتماعی با بیان این که مهم تر از همه، از دیدگاه رفتارشناسی، غرور کاذب ناشی از تحصیلات با شغل های ممتاز است که باعث می شود دو زوج هیچ یک تحمل پذیرش نظرات اصلاحی دیگران را نداشته باشند، تصریح کرد: از همین روست که این گونه افراد دچار نوعی خودخواهی روحی و روانی می شوند، اما به دلیل مسایل اجتماعی و فرهنگی و رعایت شرایط خانوادگی، به مرحله طلاق عاطفی قدم می گذارند.

ابهری با اشاره به راهکارهای موجود در حل این مسأله تأکید کرد: بر اساس سی سال مطالعات و پژوهش های نظری که داشته ام، راهکار پیشنهادی من آموزش مهارت های همسرگزینی درست و منطقی، مهارت های زندگی در برقراری تفاهم و حل مشکلات و اختلافات فیمابین و گسترش فرهنگ مراجعه به مشاور می باشد. وی با تأکید بر این که در حال حاضر افراد تحصیل کرده به دلیل همان غرور کاذب از مراجعه به مشاوران خانواده خودداری می کنند، یادآور شد: این قشر جامعه تصور می کنند تحصیلات دانشگاهی شان آنان را بی نیاز از مراجعه به مشاور خانواده کرده است؛ در حالی که این یک ذهنیت غلط و منفی است. ابهری ادامه داد: این در حالی است که گزینش مناسب در کنار آموزش مهارت همسرگزینی و بازگشت به سبک زندگی اسلامی و ایرانی، راهکارهای کاهش و مقابله با طلاق عاطفی در جامعه می باشد.

بستن http://www.modarair.com/news/مسائل-اجتماعی/طلاق-عاطفی.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 498290     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: