نام شما:
ایمیل مقصد:

ضمن اعلام نارضایتی از نامه سناتورها/ حمایت ۷۵درصد آمریکایی‌ها از مذاکره با ایران

ضمن اعلام نارضایتی از نامه سناتورها/ حمایت ۷۵درصد آمریکایی‌ها از مذاکره با ایران


گروه: اخبار، نگاه وتحولات بین المللی
تاریخ درج: 1394/2/8
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 0

بر اساس اين نظرسنجی که توسط دانشگاه کوینیپیاک صورت گرفته ۶۵ درصد از پرسش‌شوندگان آمریکایی می‌گویند با برداشته شدن بخشی از تحریم‌های اقتصادی علیه ایران موافق‌اند اگر در ازای آن امکان دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای سخت‌تر شود. این نظرسنجی در سه ایالت کلورادو، آیووا و ویرجینیا بین روزهای ۱۶ تا ۲۱ آوریل ( ۲۷ فروردین تا اول اردیبهشت) صورت گرفته و در آن ۱۳۵۳ نفر شرکت داشته‌اند. حمایت اکثر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی از معامله هسته‌ای با ایران در حالی که تنها ۴۲ درصد از آنها فکر می‌کنند که باراک اوباما در انجام وظایف‌اش به عنوان رییس‌جمهور موفق بوده و ۶۰ درصد خواهان تغییر سیاست‌ها توسط رئیس‌جمهور آینده هستند. بر اساس این نظرسنجی ۷۵ درصد از شرکت‌کنندگان با اقدام نظامی به جای گفت‌وگوی دیپلماتیک مخالف هستند. با این حال ۶۵ درصد برنامه هسته‌ای ایران را یک تهدید بزرگ برای آمریکا می‌دانند. ۲۶ درصد نیز می‌گویند این برنامه تهدیدی کوچک علیه آمریکا محسوب می‌شود و تنها ۵ درصد آن را تهدید ارزیابی نمی‌کنند.

نارضایتی از نامه سناتورها

نیمی از پرسش‌شوندگان در مورد نامه سناتورهای جمهوریخواه به رهبران جمهوری اسلامی معتقدند که این نامه تاثیری بر تلاش‌های صلح‌آمیز کاخ سفید برای توافق با ایران ندارد. ۵۵ درصد ارسال چنینی نامه‌ای را رفتاری نامناسب ارزیابی کرده‌اند. با این حال بیش از ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی می‌گویند که کنگره باید این حق را داشته باشد که توافق نهایی با ایران را قبول یا رد کند.

پس از تفاهم لوزان در دوم آوریل امسال ۴۷ سناتور جمهوریخواه آمریکایی که در میان آنها برخی کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور نیز حضور داشتند، در نامه‌ای به رهبران ایران هشدار دادند که هر توافق نهایی با دولت باراک اوباما ممکن است توسط رئیس‌جمهور آینده آمریکا لغو شود. بر اساس نظرسنجی تازه در حدود ۶۱ درصد پرسش‌شوندگان معتقدند که ایران در مذاکرات از حسن نیت کافی برخوردار نیست. ۲۸ درصد می‌گویند ایران در این گفت‌وگوها حسن نیت دارد و سایرین به این سوال پاسخ نداده‌اند.
سه ایالتی که در آن‌ها این نظرسنجی صورت گرفته در انتخابات ۲۰۱۲ به باراک اوباما رای داده بودند. با این حال در انتخابات سال گذشته مجلس سنا، رای‌دهندگان در ایالت‌های آیووا و کلورادو سناتورهای جمهوری‌خواه را جایگزین سناتورهای دموکرات کردند.

بستن http://www.modarair.com/news/اخبار-بین-المللی/مذاکره-با-ایران.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 498296     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: