نام شما:
ایمیل مقصد:

شرکت بابك‌ فردوسی در مراسم سوگند‌ باراک حسین اوباما

شرکت بابك‌ فردوسی در مراسم سوگند‌ باراک حسین اوباما


گروه: اخبار، نگاه وتحولات بین المللی
تاریخ درج: 1391/11/3
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 0
گروه بين الملل: باراک اوباما، رئيس‌جمهور ايالات متحده آمريکا، برای دومين بار طی مراسم ويژه ای سوگند رياست جمهوری را ادا کرد.
شرکت بابك‌فردوسی در مراسم سوگند‌اوباما
در چنين مناسبت‌هايی معمولاً مراسم باشکوهی برگزار مي‌شود که طی آن از نيروهای نظامی و گروه‌های مختلف مردم در رژه‌ای در مقابل رئيس‌جمهور و معاون اول وی به همراه همسرانشان و ميهمانان ويژه شرکت مي‌کنند.
امسال اين مراسم سه عضو تازه وارد از سازمان هوانوردی و فضايی ملی آمريکا، «ناسا»، خواهد داشت: بابک فردوسی، مدير پرواز ايرانی تبار مأموريت مريخ‌نورد «کنجکاوی» در کنار دو ماکت شبيه سازی شده مريخ نورد کنجکاوی و فضاپيمای «اوريون» در ابعاد واقعی.
به گزارش وب سايت «اسپيس»، که اخبار مربوط به دستاوردهای فضايی و سازمان ناسا را دنبال مي‌کند، بابک فردوسی که قرار است امسال در مراسم رژه سوگند رياست جمهوری ايالات شرکت کند علاوه بر شغل خود در سازمان ناسا به واسطه مدل موی خاص تاج خروسی اش و علاقه کاربران اينترنتی يک شبه به پديده تبديل شد و تصويرش مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.

اين مهندس جوان ايرانی تبار در بيانيه ای اعلام کرده «آنچه ما در ناسا انجام مي‌دهيم و تمامی اين اکتشاف ها، تنها به قصد آموختن درباره سياره‌هاي ديگر نيست. هدف ما رسيدن به درک بهتری از سياره خودمان است. ناسا اين شانس را در اختيار ما گذاشته که به بيرون از دنيای پيرامون خود سفر کنيم بلکه بتوانيم از اين رهگذار لختی به پشت سرمان نگاهی بيندازيم و به عنوان گونه ای موجود زنده، به عنوان انسان، درباره خودمان بياموزيم. هيچ جای ديگری در اين دنيا وجود ندارد که بتوانيد چنين کاری را [به خوبی فضا] انجام دهيد.» قرار است بابک فردوسی در کنار ماکت مريخ نورد کنجکاوی و فضاپيمای اوريون پيشاپيش کاروان سازمان ناسا در رژه مراسم سوگند رياست جمهوری شرکت کند.
مريخ نورد 2 ميليارد دلاری «کنجکاوی» [کيورياسيتی] ۵ ماه اوت سال گذشته ميلادی طی عملياتی موفقيت آميز بر روی سطح کره مريخ - يا همان «بهرام»- فرود آمد تا مأموريت دو ساله خود را برای آزمايش درباره نشانه‌هاي وجود حيات ميکروبی در طول عمر سياره سرخ آغاز کند.

 

Share/Save/Bookmark

 

 
۱۳۹۱-۱۱-۰۳ ۰۱:۰۱:۳۷
با سلام
بجز ایشان مهندس دیگری از ایران بنام مهندس فرخ خاتمی نیز حضور داشتند که ایشان طراح و مجری جایگاه ضد کلوله ریاست جمهوری آمریکا و همراهان ایشان بودند که این هم مایه افتخار ایرانیان است . در ضمن ایران و ایرانی نشان داده است که اگر امکانات وآزادی عمل را در کارها داشته باشد میتواند در هر رشته ای بدرخشد. بامید روزی که بتوانیم از پتانسیل های موجود خود در هرکجای جهان به نحو احسن استفاده نماییم انشاالله.

 

  
باراک اوباما، رئيس جمهوری ايالات متحده آمريکا، روز دوشنبه، دوم بهمن، برای دومين بار طی مراسم ويژه ای سوگند رياست جمهوری را ادا خواهد کرد.

در چنين مناسبت هايی معمولاً مراسم باشکوهی برگزار می شود که طی آن از نيروهای نظامی و گروه های مختلف مردم در رژه ای در مقابل رئيس جمهوری و معاون اول وی به همراه همسرانشان و ميهمانان ويژه شرکت می کنند. امسال اين مراسم سه عضو تازه وارد از سازمان هوانوردی و فضايی ملی آمريکا، «ناسا»، خواهد داشت: بابک فردوسی، مدير پرواز ايرانی تبار مأموريت مريخ‌نورد «کنجکاوی» در کنار دو ماکت شبيه سازی شده مريخ نورد کنجکاوی و فضاپيمای «اوريون» در ابعاد واقعی.

به گزارش وب سايت «اسپيس»، که اخبار مربوط به دستاوردهای فضايی و سازمان ناسا را دنبال می کند، بابک فردوسی که قرار است امسال در مراسم رژه سوگند رياست جمهوری ايالات شرکت کند علاوه بر شغل خود در سازمان ناسا به واسطه مدل موی خاص تاج خروسی اش و علاقه کاربران اينترنتی يک شبه به پديده تبديل شد و تصويرش مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.   

اين مهندس جوان ايرانی تبار در بيانيه ای اعلام کرده «آنچه ما در ناسا انجام می دهيم و تمامی اين اکتشاف ها، تنها به قصد آموختن درباره سياره های ديگر نيست. هدف ما رسيدن به درک بهتری از سياره خودمان است. ناسا اين شانس را در اختيار ما گذاشته که به بيرون از دنيای پيرامون خود سفر کنيم بلکه بتوانيم از اين رهگذار لختی به پشت سرمان نگاهی بيندازيم و به عنوان گونه ای موجود زنده، به عنوان انسان، درباره خودمان بياموزيم. هيچ جای ديگری در اين دنيا وجود ندارد که بتوانيد چنين کاری را [به خوبی فضا] انجام دهيد.»
قرار است بابک فردوسی در کنار ماکت مريخ نورد کنجکاوی و فضاپيمای اوريون پيشاپيش کاروان سازمان ناسا در رژه مراسم سوگند رياست جمهوری شرکت کند.

مريخ نورد ۲/۵ ميليارد دلاری «کنجکاوی» [کيورياسيتی] ۵ ماه اوت سال گذشته ميلادی (برابر با ۱۵ مرداد ۱۳۹۱) طی عملياتی موفقيت آميز بر روی سطح کره مريخ - يا همان «بهرام»- فرود آمد تا مأموريت دو ساله خود را برای آزمايش درباره نشانه های وجود حيات ميکروبی در طول عمر سياره سرخ آغاز کند.

کپسول فضايی «اوريون» نيز نخستين فضاپيمای طراحی شده توسط سازمان ناسا از زمان آغاز به کار شاتل های فضايی دهه ۷۰ ميلادی به شمار می رود. اين فضاپيما مأموريت حمل فضانوردان به اعماق دورتری از فضا را برعهده دارد. سازمان هوانوردی و فضايی ملی آمريکا اميدوار است طراحی و ساخت فضاپيمای «اوريون» مقدمه ای باشد برای سفرهای انسانی به سيارک ها، ماه و حتی مريخ.

علاوه بر شرکت نمايندگان ناسا در رژه، اين سازمان به افتخار مراسم سوگند رياست جمهوری يک برنامه تحت عنوان «مهمانی ستاره» نيز برای روز ۱۹ ژانويه (۱ بهمن) ترتيب داده و تلسکوپ های متعددی را در فضای بيرون افلاک نمای «ديويد براون» تعبيه کرده است تا علاقه مندان بتوانند به تماشای آسمان بپردازند و از نزديک با دانشمندان اين سازمان صحبت کنند.

Bobak Ferdowsi, Cassini Scientist of the Day
ملیت ایرانی ، آمریکایی
پیشه مدیریت پرواز جت پیشرانه ناسا
کارفرما آزمایشگاه جت پیشرانه ناسا
بابک فردوسی دانشمند ایرانی-آمریکایی است که به عنوان مهندس در آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا فعالیت می‌کند. او در ماموریت مریخ‌نورد کنجکاوی مدیریت پرواز را بر عهده داشت.
در اوت ۲۰۱۲ مدل عجیب موهای بابک فردوسی در حین فرود آمدن مریخ نورد کنجکاوی بر سطح مریخ توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد. این مدل مو به عنوان نمادی از پروژه در سطح شبکه‌های اجتماعی و رسنانه‌ها پخش شد.
زندگی و فعالیت حرفه‌ای
بابک فردوسی در ۷ نوامبر ۱۹۷۹ در پنسیلوانیا در ایالت فیلادلفیا به دنیا آمد. پدر وی اهل ایران و مادرش بزرگ‌شده‌ی آمریکا است. خانواده فردوسی پس از به دنیا آمدن وی به منطقه خلیج سن فرانسیسکو مهاجرت کردند. خانواده او بار دیگر در سال ۱۹۹۱ به توکیو نقل مکان کردند. درآن‌جا بابک در یک مدرسه‌ی انگلیسی زبان تحصیل خود را در مقطع دبیرستان به پایان برد.
وی پس از قبولی در مقطع دبیرستان -در سال ۱۹۹۷- در دانشگاه واشینگتون نام‌نویسی کرد. او که از کودکی رویای رسیدن به بالاترین درجات رشته هواوفضا را در سر داشت، موفق شد تا از دانشگاه واشینگتن در همین رشته فارغ‌التحصیل شود. وی در همان سال‌ها زیر نظر برنده‌ی نوبل فیزیک ،هانس جرج دهملت، به عنوان یکی از اعضای تیم تحقیقاتی فعالیت می‌کرد.
بابک فردوسی در سال ۲۰۰۱ در مؤسسه فناوری ماساچوست در رشته هواوفضا ثبت‌نام کرد و در آن‌جا به گروه Lean Aerospace Initiative پیوست. وی تا سال ۲۰۰۳ در این گروه باقی ماند. بابک فردوسی پس از جدا شدن از گروه LAI، در سمت مهندس در آزمایشگاه پیشرانه جت در سازمان ناسا مشغول به فعالیت شد و در پروژه مریخ‌نورد کنجکاوی شرکت داشت. او همچنین در پروژه کاوشگر کاسینی-هویگنس به عنوان یکی از اعضای آن پروژه فعالیت می کرد.
بستن http://www.modarair.com/news/اخبار-بین-المللی/باراک-حسین-اوباما.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 498204     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: