نام شما:
ایمیل مقصد:

وعده باراک حسین اوباما در آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری : دهه جنگ به پایان رسیده است

وعده باراک حسین اوباما در آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری : دهه جنگ به پایان رسیده است


گروه: اخبار، نگاه وتحولات بین المللی
تاریخ درج: 1391/11/3
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 0

 

 

آفتاب: «باراک اوباما» در مراسم تحلیف دور دوم ریاست‌جمهوری خود پس از ادای سوگند، در برابر صد‌ها هزار نفر به سخنرانی درباره مسائل داخلی آمریکا و همچنین موضوعات بین‌المللی پرداخت. 

باراک اوباما در مراسم آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری خود وعده داد که دهه جنگ پایان یافته و فصل بهبود وضعیت اقتصادی از راه رسیده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا در بخشی از سخنان خود تاکید کرد که از چهار سال پیش رو برای پیشبرد عدالت و برابری اجتماعی استفاده خواهد کرد.

اوباما با اشاره به مسائل داخلی آمریکا افزود: «باید تمام توان خود را به کار گیریم تا هزینه‌های نظام بهداشتی و درمانی را کاهش دهیم و کسری بودجه را برطرف کنیم.»

وی با دفاع از برنامه بیمه همگانی و تامین اجتماعی خود تاکید کرد که طبقات ضعیف در آمریکا می‌بایست همچنان مورد حمایت قرار گیرند. اوباما گفت: «می‌دانیم که تا زمانی که تنها گروه کوچکی از مردم در رفاه باشند و گروه بزرگ‌تری با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم کنند، کشور ما به موفقیت نخواهد رسید.»

برنامه بیمه همگانی باراک اوباما مورد انتقاد جمهوری‌خواهان قرار دارد.

رئیس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «سعی می‌کنیم توانایی‌مان را برای مدیریت بحران تقویت کنیم. از آسیا و آفریقا تا خاورمیانه به دنبال صلح خواهیم بود و از آزادی دفاع خواهیم کرد.»

باراک اوباما در جریان سخنرانی خود همچنین تاکید کرد که کشورش از استقرار دموکراسی در جهان حمایت كرده و از کسانی که برای آزادی تلاش می‌کنند، پشتیبانی خواهد کرد.

اوباما همچنین با اشاره به اهمیت موضوعات مربوط به محیط زیست افزود: «ما فقط در قبال مردم آمریکا تعهد نداریم، بلکه تعهد ما جهانی است. در قبال شرایط جوی زمین، مشکلات انرژی و خشکسالی در جهان و همچنین در برابر نسل آینده مسئول هستیم.»

به گزارش ایلنا به نقل از دویچه‌وله،در مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا، «میت رامنی» رقیب باراک اوباما در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که در ماه نوامبر گذشته برگزار شد، شرکت نداشت.

بر اساس قانون اساسی آمریکا، رئیس جمهوری این کشور می‌بایست در روز ۲۰ ژانویه سوگند یاد کند. اما از آنجا که ۲۰ ژانویه سال جاری با روز یکشنبه مقارن شد، اوباما ناچارا دوبار مراسم تحلیف را به جای آورد. یک بار روز یکشنبه در کاخ سفید و بار دوم روز گذشته در برابر حدود یک میلیون شرکت کننده.

 

کد خبر: ۱۳۹۱۷۸
۰۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۴
فرارو- باراک اوباما امروز پس از انجام مراسم تحلیف در اتاق آبی دومین دوره ریاست‌جمهوری خود را به طور رسمی آغاز کرد. این در حالی است که مراسم عمومی تحلیف دقایقی دیگر با حضور مردم تکرار خواهد شد.
 
باراک اوباما، چهل و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و نخستین رئیس جمهور آفریقایی - آمریکایی است که امروز در برابر هزاران نفر از مردم این کشور سوگند یاد می کند.
 
روسای جمهوری پیشین ایالات متحده نیز در چنین روزی در برابر مردم این کشور در مقابل کاخ سفید سوگند یاد کرده اند. تا سال ۱۹۳۷، مراسم تحلیف دولت جدید، روز ۴ مارس و پس از آخرین جلسه کنگره برگزار می شد. بیستمین اصلاحیه قانون اساسی این تاریخ را به ۲۰ ژانویه تغییر داد. نمایندگان کنگره و رییس جمهوری پس از این تاریخ در دولت خدمت نخواهند کرد و جایگاه خود را به برگزیدگان مردم خواهند داد. در زیر عکس هایی از تاریخچه تحلیف روسای پیشین امریکا را مشاهده می کنید.
 
 
 
جورج دبلیو بوش، چهل و سومین رییس‌جمهور آمریکا، پسر جورج اچ. دبلیو بوش است. مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری او در (۲۰ .ژانویه ۲۰۰۱ میلادی) برگذار و در سال(۲۰۰۴ میلادی) برای دومین‌ بار انتخاب شد.
 
 
 
 
برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ مراسم تحلیف بیل کلینتون به طور زنده از شبکه جهانی اینترنت پخش شد.
 
 
جرج هربرت واکر بوش در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا سال ۱۹۸۸ به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان مطرح شد و توانست مایکل دوکاکیس رقیب خود از حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا را مقهور کند.
 
 
 
رونالد ریگان چهلمین رییس جمهور ایالات متحده آمریکا در دهه ۱۹۸۰ میلادی بود. ریگان سه ماه پس از ورود به کاخ سفید مورد سوءقصد قرار گرفت، اما جان سالم به در برد.
 
 
جیمز ارل کارتر ،معروف به جیمی کارتر در سال ۱۹۷۶ به عنوان نامزد حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا شرکت کرد و جرالد رودولف فورد رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا را از ادامه راه و دومین حضور در کاخ سفید بازداشت.
 
 
جرالد رادولف فورد جونیور ، سی و هشتمین رئیس جمهور ایالات متحده و قبل از آن از ۱۹۷۳ تا ۱۹۷۴ چهلمین نایب رئیس جمهور این کشور بود.
 
 
ریچارد نیکسون، سیاستمدار و سی‌ وهفتمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود. او از سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ این سمت را در اختیار داشت و تا به امروز اولین و تنها رئیس جمهور این کشور است که از مقام خود کناره‌گیری کرده‌است.
 
 
لیندون جانسون نام سی و ششمین رئیس جمهور آمریکا است. جانسون در سال ۱۹۶۰ تلاش برای دریافت عنوان نامزدی دموکرات‌ها را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری همین سال، آغاز کرد. هنگامی که از جان اف کندی در این مبارزه شکست خورد، بسیاری از دوستان نزدیک خود را پس از پذیرش پست معاونت در کابینه کندی به تعجب و شگفتی واداشت زمانی که کندی در دالاس مورد سوءقصد قرار گرفت، جانسون در اتومبیلی دیگر در کاروان ریاست جمهوری شاهد اصابت گلوله به وی بود. جانسون پس از مرگ کندی در هواپیمای جت مخصوص رئیس جمهور در فرودگاه دالاس سوگند ریاست جمهوری ادا کرد.
 
 
 
 
جان فیتزجرالد کِنِدی سی و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود. او از ۱۹۶۱ تا زمان به قتل رسیدنش در ۱۹۶۳ ریاست جمهوری را به عهده داشت. کندی هنگام آغاز ریاست جمهوری ۴۳ سال داشت و از این رو جوان‌ترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست. کندی در ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳ در سن ۴۶ سالگی به قتل رسید. این جوان‌ترین سن مرگ برای یک رئیس جمهور آمریکاست. قتل او یکی از اتفاقات مهم تاریخ آمریکا است، زیرا این قتل باعث مطرح شدن و به نوعی محبوبیت بیشتر او در آمریکا شد و باعث شد او الهام بخش نسل‌های متعددی باشد.
 
 
 
دوایت دیوید آیزنهاور معروف به «آیک»  سرباز و سیاست مدار آمریکایی بود. او از سال ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۱ به عنوان سی و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا منصوب شده بود. او در طول جنگ جهانی دوم عنوان «ژنرال ارتش» را دارا بود و فرماندهٔ عالی نیروهای متفقین در اروپا بود. آیزنهاور از حزب جمهوری خواه بود.
 
 
هری اس. ترومن سی و سومین رئیس جمهور آمریکا بود. ترومن که در سال ۱۹۴۴ به عنوان معاون فرانکلین روزولت کار در دستگاه اجرایی آمریکا را آغاز کرده بود، پس از مرگ ناگهانی وی ریاست این دستگاه را بر عهده گرفت. او باید آمریکای پس از جنگ را اداره می‌کرد که با بحران‌های متعددی دست به گریبان بود.
 
 
 
 
فرانکلین دلانو روزولت سی و دومین رئیس‌جمهور آمریکا بود. وی در سال ۱۹۴۴ برای چهارمین بار رئیس جمهور آمریکا شد. به علت اینکه تا آن زمان قانون محدودیت انتخاب ریاست جمهوری ایالات متحده به دو بار هنوز تصویب نشده بود به وی این فرصت را داد که ۴ بار به ریاست جمهوری انتخاب شود امری که در تاریخ آمریکا یک استثناست. وی در سال ۱۹۴۵ در دومین سال خدمت از چهارمین دوره ریاست جمهوریش تنها سه هفته به پایان جنگ جهانی دوم در اروپا درگذشت.
 
 
 
جان کالوین کولیج سی‌امین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا  بود. کولیج نیز مانند برخی از اسلاف خود میراث خوار رئیس جمهوری بود که پیش از مرگ او سمت معاونت وی را برعهده داشت. وی توانست با انجام اقداماتی ذهن افکار عمومی آمریکا را از تمرکز بر رسوایی‌هایی که به حزب جمهوریخواه نسبت داده شده بودند، باز دارد.
 
 
وارن گامالیل هاردینگ یک سیاست‌مدار آمریکایی و بیست‌ ونهمین رئیس جمهور ایالات متحده بود.
او از ۱۹۲۱ تا ۱۹۲۳ در سمت ریاست جمهوری بود و در ۱۹۲۳ ششمین رئیس جمهوری شد که در دفتر کار خود درگذشت. وی حزب جمهوریخواه از ایالت اوهایو بود.
 
 
توماس وودرو ویلسون بیست و هشتمین رئیس جمهور ایالات متحده بود که از سال ۱۹۱۳ تا ۱۹۲۱ در این مقام باقی ماند. ویلسون در سال ۱۹۱۹ دچار یک نوع بیماری که موجب فلج شدن وی گردید شد و فعالیت‌هایش محدود شدند. مهم‌ترین ابتکار وی ایجاد جامعه ملل پس از پایان جنگ جهانی اول بود که دارای ۱۴ ماده بود این پیمان اگرچه چندان نتیجه بخش نبود و حتی خود آمریکا نیز به آن نپیوست، ولی زیربنای ایجاد سازمان ملل متحد پس از پایان جنگ دوم جهانی شد.
 
 
 
ویلیام هوارد تافت بیست و هفتمین رئیس جمهور ایالات متحدهٔ آمریکا و دهمین رئیس دیوان عالی عدالتدر تاریخ این کشور است. تافت، تنها رئیس جمهوری بود که هم‌زمان ریاست دیوان عالی عدالت را نیز به عهده داشت.
 
 

تئودور روزولت بیست و ششمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود.درخشان‌ترین دستاورد روزولت در میان سایر رئیس‌جمهورهای آمریکا این بود که وی توانست اولین جایزه نوبل را برای آمریکایی‌ها به ارمغان آورد

 

گـزارش تصویـری از مراسـم تحلیـف اوبـاما


قانون اساسی آمریکا رییس‌جمهوری این کشور را ملزم می‌کند تا مراسم سوگند را ظهر 20 ژانویه انجام دهد، اما از آنجا که امسال این روز مصادف با یکشنبه شده بود مراسم تحلیف بطور مختصر در کاخ سفید انجام شد. در این مراسم، "باراک اوباما" در ساعت 11:55 دقیقه همانروز به وقت محلی با حضور "جان روبرتس" رئیس قضات دیوان عالی آمریکا در اتاق آبی کاخ سفید بطور رسمی سوگند ریاست جمهوری را ادا کرد.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

اوباما در اتاق آبی کاخ سفید گفت: "من سوگند یاد می کنم که همه وظایف ریاست جمهوری ایالت متحده را صادقانه انجام دهم و با کمک خداوند، برای محافظت و دفاع از قوانین آمریکا همه تلاش خود را خواهم کرد." بانوی اول آمریکا، میشل اوباما، دخترانش ساشا و مالیا و چند گزارشگر محدود شاهد این مراسم سوگند بودند.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

بر این اساس مراسم تحلیف عمومی با تشریفات کامل در روز دوشنبه 21 ژانویه در مقابل کنگره آمریکا با حضور مردم، مقام های بلندپایه سیاسی و نظامی آمریکا در واشنگتن دی سی مجددا برگزار شد. این روز مصادف با زادروز رهبر مورد احترام حقوق مدنی (مارتین لوترکینگ) نیز بود.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

در این مراسم که با تشریفات
بستن http://www.modarair.com/news/اخبار-بین-المللی/1391-11-03-14-42-17.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 497930     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: