نام شما:
ایمیل مقصد:

 یونسی: توسعه کشور نیازمند مشارکت همه اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی است

یونسی: توسعه کشور نیازمند مشارکت همه اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی است


گروه: گفتگو و تعامل تمدن ها و ادیان
تاریخ درج: 1395/10/24
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 3

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با حضور در منزل جانباز دفاع مقدس «شاهین میرزایانس» از هموطنان ارمنی کشور در مجیدیه تهران با او و خانواده‌اش دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین علی یونسی در دیدار صمیمی با جانباز دفاع مقدس "شاهین میرزایانس" و خانواده وی، از ایثار و فداکاری آنان تجلیل کرد و گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید حسن اعتماد بین آحاد مردم بخصوص اقوام و اقلیت‌ها، بوجود آمده است. البته این اعتماد بیش از هر چیزی بخاطر گفتمان ملی و درستی است که رییس جمهور در جهت حمایت از حقوق مردم انتخاب کرده است.

 

وی با تاکید بر اینکه مسایل و مشکلات جانبازان و ایثارگران همواره یکی از دغدغه‌های اصلی مسوولان طراز اول نظام بوده، گفت: رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور همواره بر پیگیری و حل مسایل و مشکلات ایثارگران تاکید می‌کنند و به طور مستمر در ملاقات‌ها و دیدارهای جمعی و خصوصی با این بخش از جامعه از نزدیک در جریان این مشکلات قرار می‌گیرند.

 

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی ادامه داد: رییس جمهور به رغم مشغله‌های فراوان، بیشترین زمان را برای دیدار و ملاقات با ایثارگران اختصاص می‌دهند. ایشان نگاه ویژه‌ای به ایثارگران اقلیت‌های دینی و مذهبی و اقوام دارد.

 

وی با بیان اینکه اولویت دولت یازدهم ایجاد گفتمان ملی وحدت و انسجام بر اساس اعتماد مردم به دولت است، اظهار کرد: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید حسن اعتمادی بین آحاد مردم بخصوص اقوام و اقلیت‌های دینی و دولت، بوجود آمده است. البته این اعتماد بیش از هر چیزی به خاطر گفتمان ملی و درستی است که رییس جمهور در جهت حمایت از حقوق مردم انتخاب کرده است.

 

وی افزود: سیاست اصلی دولت اولویت بخشی به حقوق آحاد مردم بدون توجه به قومیت، نژاد و دین آنها، یعنی همان حقوق شهروندی است.

 

یونسی ایجاد مرزبندی در کشور بر اساس قومیت نژاد و مذهب را خلاف منافع ملی توصیف کرد و اظهار کرد: مشکلی که در کشور وجود دارد این است که برخی به دنبال ایجاد مرزبندی‌های تصنعی و تقسیم کشور به اقلیت و اکثریت هستند که این نگرش، نگرش درستی نیست و تقسیم کشور بر اساس قومیت، زبان، دین و مذهب تقسیم بندی خوبی نیست.

 

وی با تاکید بر لزوم حفظ احترام به اصول و ارزش های قومی و مذهبی در کشور اظهار داشت: مسوولان در اداره کشور نباید به مفاهیمی چون اقلیت و اکثریت توجه کنند و همه مردم فارغ از هر قومیت و مذهبی شهروند ایرانی است و از منظر قانون همه یکسان هستند.

 

یونسی ادامه داد: همانطور که در دفاع از کشور همه مردم از تمام اقوام و اقلیت‌ها وظیفه خود دیدند که از کشور دفاع کنند و همه مردم هم به دفاع از کیان ملی برخاستند و به بیانی عزم ملی و مشارکت عموم مردم دفع شر کرد، برای توسعه کشور و رسیدن به اهداف عالی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نیز نیازمند عزم ملی و مشارکت عمومی هستیم.

 

دستیار ویژه رییس جمهور نگاه بخشی، قومی و مذهبی در اداره کشور را نگاهی مضر و خلاف منافع ملی توصیف کرد و افزود: با حذف بخشی از مردم، کشور به توسعه و پیشرفت نخواهد رسید. چرا که داشتن نگاه بخشی همچون نگاه جنسیتی، به زیان توسعه کشور و وحدت جامعه است.

 

وی افزود: ما نمی‌توانیم این پتانسیل عظیم را در کشور نادیده بگیریم چرا که بدون مشارکت اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، کشور توسعه پیدا نخواهد کرد.

 

یونسی حل مشکلات و تحقق اهداف ملی را در گرو انسجام، همکاری و مشارکت همه مردم کشور دانست و تاکید کرد: برای تحقق اهداف ملی باید همه مردم از همه سلیقه‌ها و اقوام و اقلیت‌ها تلاش کنند تا دولت و مردم به نقطه ایده آلی برسند. حل مشکلات بزرگ کشور نیازمند عزم و اراده ملی است و دولت برای فایق آمدن بر این گونه مشکلات نیاز به اعتماد و همکاری همه مردم دارد.

 

وی افزود: اعتبار، امنیت و ثبات هر کشوری مرهون توجه به حقوق همه اقوام و اقلیت‌ها و سلایق گوناگون ساکن در آن کشور است.

 

دستیار ویژه رییس جمهور در پایان ضمن اظهار تاسف از حادثه دلخراش مکه و منا و ابراز تسلیت به خانواده جان باختگان اظهار کرد: دولت عربستان می‌بایست در قبال این حادثه مسوولیت خود را بپذیرد و پاسخگو باشد.

دستیار ویژه رئیس جمهور گفت:‌ باعث مباهات است که یک کلیمی و یا مسیحی و دیگر اقلیت های دینی در ایران بدون هیچ ترس و واهمه ولکنت زبانی به ایرانی بودن خود افتخار می‌کنند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام و المسلمین یونسی در مراسم تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران اقلیت های دینی در هشت سال دفاع مقدس با سلام و درود به امام راحل و رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: برای ما مایه مباهات است که هر کس از ایرانیان بگوید من مسیحی، کلیمی و ... هستم و بدون هیچ گونه ترس ، واهمه و لکنت زبانی این موضوع را عنوان کند و ما به این‌که ایرانی هستیم، افتخار می کنیم و ایرانی بودن ما بالاترین ارزشی است که همه ما را به هم پیوند داده و اکثریت و اقلیتی هم ندارد.

 

وی در ادامه اظهار کرد: امام راحل یک فرمایشی داشتند و آن این بود که اگر همه انبیاء در یک روز و در یک جا جمع می شدند با هم اختلافی نداشتند؛ چرا که وقتی رنگ خدا وجود داشته باشد هیچ رنگی جلوه ای ندارد و همه انبیاء ، شهدا و اولیاء خدا به خدا تعلق دارند و باهم اختلافی ندارند. آنجایی که اختلاف وجود دارد، جایی است که من مطرح می‌شود و من همیشه مانع رسیدن به خداست و در واقع علت این‌که بشر اسیر تکبر ،‌حرس ،‌حسادت مقام و شهوت می‌شود چنین مشکلی است.

یونسی اضافه کرد: شهیدان به این دلیل که از این مرحله پست فاصله گرفته و پرواز کردند و به خدا ملحق شدند دیگر به هم تعلق دارند و برای جمهوری اسلامی شهید مسلمان و غیر مسلمان با توجه به این موضوع فرقی ندارد. شهیدان با ایثار خود یک موضوع بزرگ اجتماعی را به ما آموختند و آن این بود که نباید احساس کنیم که چون باهم تفاوت داریم پس ممکن است دشمن هم باشیم. این تفاوت ها نباید بهانه ای برای حسادت و دشمنی باشد، بلکه باید فرصت تلقی شود و اصلا وجود این تفاوت ها لازم است و خداوند این تفاوت ها را آفریده و تا مادامی فردی نخواهد بردیگری سلطه جوید و در مقام نفی دیگران برآید اینها ارزش است ولی چنانچه هر یک از اینها در مقام اثبات خود و حتی دیگران، سلطه را در پیش گرفت این همان استکبار و سلطه و دشمنی است.

 

دستیار ویژه رئیس جمهور همچنین گفت : هیچ مسلمانی در جبهه جنگ در مقام این برنیامد که بگوید به یک کلیمی و یا مسیحی تو مسلمان شو و به بهشت برو. در واقع هیچ گزارشی مبنی بر این‌که رزمنده مسلمانی بخواهد دیگری را به دین خود دعوت کند و یا برعکس این موضوع را نداشته ایم هر دو با احترام همدیگر را پذیرا بودند و این یک الگوی خدایی و برای ما ایرانیان ایده آل است.

 

یونسی با بیان این‌که برخی جریانات خارج از ایران به سرزمین ما ورود پیدا کردند و با فرهنگ خشن خود به ایرانیان جفا کردند که البته اینها از خود ایرانیان نبودند، اظهار کرد: در اطراف ما امتحان عجیبی در حال رخ دادن است. می بینیم از اروپا ، آمریکا و آسیا در جنایت وحشیانه نسل کشی داعش شرکت دارند ولی ایرانی بین آنها نیست. در حالی که اروپا و آمریکا به خودش افتخار می‌کند که به این مرحله از تمدن رسیده که شهروندان خود را به گونه ای تربیت می‌کند که با خشونت میانه ای ندارند در حالی که این طور نیست.

یونسی گفت:‌ چند سال پیش در اروپا فاجعه جنگ های بوسنی هرزه گوین اتفاق افتاد که بسیار وحشیانه بود. ما این جنایت ها را به حساب دین نمی گذاریم. این موضوع ریشه خشونت قومی ، فرهنگی و تاریخی دارد همچنین ما آنچه امروز در سرزمین فلسطین اتفاق می افتاد را به حساب دین موسی و دین کلیمی نمی گذاریم . ضمن این‌که آنچه امروز توسط آمریکا صورت می گیرد به حساب مسیحیت نمی گذاریم. ما معتقدیم آنچه امروز داعش انجام می‌دهد به اسلام ربطی ندارد . اتفاقا هرجا دین به معنای واقعی وجود داشته مانع خشونت بوده است.

دستیار ویژه رئیس جمهور با تأکید بر این‌که بزرگترین لطمه ای که می خوریم از بدفهمی ،‌کج فهمی و تعصبات کور دینی بوده است گفت:‌در ایران و جمهوری اسلامی به لطف خداوند این اعجاجات و کج فهمی به شدت کم است و جنگ ما هم کلاس درس زندگی مسالمت آمیز بوده است.

در این مراسم همچنین از خانواده های شهدا و ایثارگران و آزادگان اقلیت های دینی تجلیل شد

بستن http://www.modarair.com/news/گفتگو/1395-10-24-10-52-48.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط:
بازديد کل : 494629     
تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به سايت بنياد مدارا و تدبير مردم ایران ( تأسیس: سال 1384 ) می باشد.
نام شما:
ایمیل مقصد: