یک کارشناس مسکن گفت: وضعیت مسکن از این بدتر نمیشود و حتما منحنی این بخش تا یک سال آینده که از رکود خارج میشود به سمت بالا خواهد بود. |
ابوالحسن میرعمادی اظهار کرد: قیمت نفت به عنوان محرک اصلی اقتصاد مسکن در آینده متعادلتر میشود، درآمد جامعه بالا میرود و تقاضای مصرفی مسکن افزایش مییابد. البته نه به سرعتی که از ابتدای برجام فکر میکردیم ولی تا یک سال دیگر اقتصاد مسکن به حالت نرمال میرسد.وی افزود: عواملی که منجر به ایجاد زنجیره بهم پیوسته رکود مسکن شده هنوز در این بخش وجود دارد. بعد از امضای برجام همه منتظر تحرکاتی در اقتصاد کشور بودند که هنوز اتفاق نیفتاده است. اوایل خارجیها وارد کشور شدند اما به اعتقاد من سرمایهگذار خارجی هیچ وقت در مسکن ایران سرمایهگذاری نخواهد کرد. حتی برای ساخت بیمارستان و هتل در ایران تردید دارند چه برسد به مسکن. به گفته میرعمادی، در این شرایط تنها اتکای بخش مسکن برای خروج از رکود، سرمایهگذاری داخلی است که با توجه به رکود اقتصادی کسی پول ندارد اگر هم دارد ترجیح میدهد آن را در بانک بگذارد و سود ۲۰ درصد بگیرد تا اینکه در بخش زیانده مسکن سرمایهگذاری کند.این کارشناس مسکن با بیان اینکه کاهش سود بانکی به ۱۵ درصد قطعا تاثیر مثبتی در بخش مسکن ایجاد میکند، گفت: با توجه به نرخهای بالای بانکی هیچکس ریسک سرمایهگذاری در بخش مسکن را نمیپذیرد. لذا اولین اقدام باید آغاز کاهش سود بانکی میبود که رخ داد و باید به تدریج پایین بیاید تا مردم به سرمایهگذاری در مسکن راغب شوند. میرعمادی تصریح کرد: دو نوع منابع وارد بخش مسکن میشود که یکی منابع سرمایهگذاران و دیگری منابع خریداران مصرفی است. با توجه به قرار داشتن در رکود، سرمایهگذاری در این بخش توجیه ندارد. خریداران مصرفی هم به دلیل بالا بودن نرخ بیکاری و دوره انقباضی اقتصاد توان خرید مسکن را ندارند که این روند احتمالا تا یک سال دیگر طول میکشد. وی سال آینده را سال خروج از رکود مسکن عنوان کرد و گفت: پیشبینی من این است که اگر سود بانکی به همین روال کاهش یابد، بخشهای تولیدی تقویت میشوند. در این صورت تولید ارزش پیدا میکند، بعد بیکاری کاهش مییابد، سپس مردم اقدام به سرمایهگذاری و خرید و فروش مسکن میکنند.این کارشناس مسکن با اشاره به نیاز سالیانه کشور به یک میلیون مسکن گفت: درست است که بازار مسکن کساد است اما نیاز خفتهای در این بخش وجود دارد که هرچه دوره رکود طولانیتر شود این نیاز در آینده به شکل حادتری خود را نشان میدهد. میرعمادی، تغییر مکرر ضوابط و قوانین را از جمله آسیبهای بخش مسکن دانست و افزود: یکی از مشکلات بخش مسکن تغییر ضوابط و استانداردها است. به طور مثال در حال حاضر تمام خانههای سه طبقه شهر تهران در حال تخریب و تبدیل به ساختمانهای ۶-۵ طبقه هستند. این مساله جدا از اینکه به هدررفت سرمایهها منجر میشود، ارزش افزوده ساختمان و ملک را بالا میبرد. اگر این روند همینطور ادامه یابد ما تقریبا هر دهه باید شاهد دوبارهسازی و هدررفت سرمایهها در بخش مسکن باشیم؛ در حالی که باید از ابتدا خانهها را مقاوم تولید کنیم.وی اظهار کرد: ساخت و سازهای جدید باید مطابق با استانداردهای روز جهانی و تاکید بر افزایش طول عمر ساختمان انجام شود. در غیر این صورت مصالح و انرژی ما به طور مکرر از بین میرود. |
- تـــدبـیــر / كوركورانه گربه راه افتي كوركورانه هم به چاه افتي
- جایگاه مدارا و خشونت در ادب فارسی
- تدبير يا تقدير
- آیا مدارا و تحمل همدیگر و داشتن یک زندگی مسالمت آمیز در این دور و زمانه کاهش یافته است ؟
- بيتدبيري چيست ؟
- شايسته سالاري و عقلانيت نهادي / عبدالصمد محمودی
- ۱۰ روش برای افزایش انگیزه كارمندان
- پدر و پسر با هم درحال نماز خواندن/ ديدني
- تقويت فرهنگ گفتوگو در خانواده، ضرورت جامعه
- آشنایی با دکتر صادق طباطبائی
- در باب عدل و تدبیر و رای و آیین حکمرانی
- آرامگاه مهندس مهدی بازرگان / اولین نخستوزیر انقلاب اینجا آرمیده است.
- مدارا با مردم بخش بزرگي از تدبير حكومتداري است
- نگاهی به روانشناسي تفاوت و مدارا در گروه هاي اجتماعي
- مدارا با زن ، کلید زندگی شیرین
- به این میگن اعتماد به نفس داشتن ! عکس متحرک
- رییس جمهور در پیامی به همایش تبیین مفهوم اعتدال؛اعتدال واژهای است که آن را بر مردمان وطنم ...
- دولت کریمه تدبیر و امید و اعتدال بخواند : "نظریه سلاح در دست" یا "هم افزایی قدرت"
- حسن روحانی: مسئولیت محوری من حفظ امید و اعتماد مردم است / مروری بر بیوگرافی دکتر حسن روحانی
- سعید حجاریان : حاضریم دندانه کلید روحانی باشیم / ما تجربه خاتمی را داریم که وقتی بیقانونی رخ داد ایستادگی کرد و با تخلف از قانون برخورد کرد.
- احمد مسجد جامعی : امیرکبیر و توسعه علمی
- مقاله وارده : امید به «اعتدال» و بیم از «فرصتطلبی»!
- گزارش کامل «همایش ملی تبیین اعتدال»
- رمز گشایی از جملات تازه رئیس جمهور : راهبرد روحانی ؛ اعتدال در عین اقتدار
- شایسته سالاری جایگزین رابطه سالاری شود
- یادگیری گذشت از نلسون ماندلا
- محمدباقر فرهند : رابطه عدالت ، امید و استحکام سیاسی
- معاون پارلمانی رئیسجمهور : آسیبهای نظام انتخاباتی را برطرف کنیم/ خط امام، بهرسمیتشناختن چندصدایی است
- اهميت مدارا در اسلام : يکي از اصولي که در بهبود و رشد روابط انسان با ديگران، تأثير شگرفي دارد، مدارا و تحمل ديگران است.
- كاركردها و فنون مدارا در زندگى اجتماعى
- دکترعماد افروغ استاد دانشگاه و نماینده سابق مجلس : عسگر اولادی؛ الگویی برای خوب انتقاد کردن
- حجت الاسلام علی یونسی، دستیار ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی : ایرانی ها اهل مدارا و فرهنگ مدار هستند.
- جمهوریخواهی بازرگان / علیرضا بهشتی
- سریعالقلم: برخی به دنبال عقلانیت نیستند/ سیاستمداران ما باید روزی چندبار از مردم عذرخواهی کنند
- موانع اعتدالگرایی در گفتوگو با سریعالقلم
- چالش میان مرد اعتدال و تندروها بر سر باز شدن فضای جامعه
- سخنگوی دولت: دولت وقت ندارد وارد منازعات سیاسی شود/ با منتقدان مدارا میکنیم
- دکتر محمود سریعالقلم: اخلاق و مدنیت، مهمتر از مواضع سیاسی است
- به اسیر کن مدارا/ او را طعام و آب بده و دست و پای او را در زنجیر مکن، و با او رفق و مدارا کن/ اگر شفا یابم من سزاوارترم به آن که او را عفو کنم زیرا که ما اهلبیت کرم و عفو و رحمتیم.
- سید محمود علوی، وزیر اطلاعات دولت تدبیر و امید: ما صاحب کشتی انقلاب نیستیم که افراد را پیاده کنیم/ چه اصول گرا و چه اصلاح طلب همه عزیز هستند
- اولین موضع رسمی موسسین حزب ندای ایرانیان در قالب بیانیهای منتشر شد.
- نیازمند احترام به قانون و صلح و مدارا در جامعه هستیم/ ایمان میرزاده
- در کار مردم تجسس نکنید/ دکتر علیرضا مخبر دزفولی*
- ممنوعیت تکنولوژی آثار منفیتری به بار میآورد/ جنس واقعي فتواي متفاوت آيتالله وحيد
- پارازیت؛ ضد عقل، ضد نظام، ضد سلامت
- ما ایرانیان، چه پیش از اسلام و چه پس از اسلام، همزیستی مسالمتآمیز اقوام و ادیان گوناگون را تجربه کردهایم و هیچ دلیلی ندارد از این سنت حسنه خداپسندانه دست بکشیم.
- دکتر سیدمحمدرضا بهشتی: مگر نگفتند حسین (ع) می خواست قدرت را در دست بگیرد؟چرا به رغم این همه تلاش برای خاموش کردن این شعله، بر پا ماند و روشن تر شد؟
- بررسی حضور سرمایهگذاران خارجی در ایران در گفتگو با حسین راغفر/ فرصت بزرگ!
- چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان استاندار خراسان شمالی: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان شمالی با دیدگاه ورویکرد جدید در جهت توسعه استان تمام توان خود را بکارگیرد.
- پورعیسی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری: به طور قطع راهکار برطرف کردن بحران بیکاری نیازمند تحرک بسیار در بخش تولید و سرمایه گذاری و ارتقای بهره وری است.
- معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری گفت:جذب سرمایه گذار و فعالیت های اقتصادی در خراسان شمالی با توجه به ظرفیت ها و قابلیت های استان و با رویکرد توسعه متوازن خواهد بود.
- معاون برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی: الگو برداری از منطقه آزاد ارس در جذب سرمایه گذار و فعالیت های اقتصادی از رویکرد های توسعه استان خراسان شمالی می باشد
- شناسایی 23 فرصت سرمایه گذاری در گردشگری خراسان شمالی
- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت:برای هر تولیدی باید در وهله نخست توجیه اقتصادی تعریف شده باشد و این کار نیازمند مطالعات طرح ها قبل هر تولیدی و فراهم آوردن ابزارهای مورد نیاز است.
- در دیدار نخبگان و کارآفرینان ایرانی مقیم آمریکا/ رییسجمهور: سرمایهگذاران ایرانی اولویت دارند
- یادداشتی از امیررضا سوری؛ راهکارهای جذب مشارکت بخش خصوصی در پیشبرد اهداف سند راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت
- بهرهوری؛ حلقه مفقوده تولید ملی/ محمدامین سازگارنژاد-معاون پیشین وزارت کار
- بانک جهانی پیش بینی کرده است که نرخ رشد اقتصادی ایران تا پایان 2016 به رقم 5.8 درصد برسد که این نرخ آنطور که گزارش بانک جهانی اذعان دارد به دلیل رفع تحریم های غرب علیه ایران است.
- سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران اعلام کرد: مجموع ارزش طرح های مصوب شده این سازمان در سال گذشته (1394 ) نزدیک به هفت میلیارد دلار بود.
- پیام نوروزی اقتصاددانان دنیا به مردم ایران/ باز چشم بر هم زدیم و سال نو از راه رسید!
- در حالی که دولت مصمم است تا پایان سال ۱۳۹۶ نرخ بیکاری را تک رقمی کند بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان بازار کار تحقق این هدف را منوط به افزایش رشد اقتصادی میدانند.
- آمارها تایید میکنند: احتمال اتمام رکود مسکن در سال آینده
- یک کارشناس ضمن پیشبینی رونق بخش مسکن در بهار سال آینده گفت: ذات رونق مسکن با افزایش قیمت همراه است و این هزینه را برای بالا بردن اشتغال کشور باید پرداخت کنیم.