![]() |
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: انتقاد ایرادی ندارد ولی رای مردم را نادیده نگیریم / توافق برجام محصول مشترک راهبرد نظام مبتنی بر نرمش قهرمانانه و تیم دیپلماسی دولت |
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، حمیدرضا موحدیزاده، نایب رئیس شورا صبح امروز و در سخنان آغازین بیست و چهارمین جلسه علنی شورا به تشریح مناسبت های هفته جاری پرداخت و با اشاره به 25 اردیبهشت ماه، سالروز ابوالقاسم فردوسی و روز پاسداشت زبان پارسی، اظهارکرد: افراد بسیاری در دنیا، حکیم ابوالقاسم فردوسی را بزرگترین شاعر پارسیگوی تاریخ میدانند که یک تاریخ هزار ساله زبان پارسی و ایران را بیمه کرده و پارسیدانان دنیا مدیون فردوسی هستند.
موحدیزاده در ادامه گفت: شورای پنجم شهر مشهد نگاه ویژهای به فردوسی داشته و وی را بعنوان پدیدهای فرهنگی در مشهد و استان میداند؛ از همینرو، کمیسیون توسعه و عمران توس در این شورا شکل گرفت که خوشبختانه تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ و در بودجه سال 97 منعکس شده است.
نایب رئیس شورای شهر مشهد تصریح کرد: امیدواریم به کمک سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، ظرفیت جهانی فردوسی را احیا و به گونهای که در شان و جایگاه فردوسی و مشهد است، نسبت به نوسازی آن اقدام شود تا بتوان توس را به مرکز و قطب گردشگری تبدیل نمود.
موحدیزاده با اشاره به نزدیک شدن حلول ماه مبارک رمضان، اظهارکرد: ماه رمضان فرصتی است که خداوند متعال هرساله به صورت ویژه در اختیار بندگان خود قرار میدهد؛ در این ماه اگر توفیق تزکیه نفس، دوری نمودن از بدیها و تقریب به حسنات نصیب ما شود، اطاعت ما مورد قبول درگاه حق تعالی واقع خواهد شد.
وی توجه ویژه به افراد نیازمند و محروم جامعه در این ماه را بسیار مهم دانست و گفت: نفس سفره های افطار اقدام بسیار شایسته و زیبایی است ولی باید از تشریفات آن کاسته و به سمت توجه به افراد کمبضاعت سوق داده شود؛ ماه رمضان بهترین فرصت برای خارج کردن کینه از قلبها، روی آوردن به دوستی و مهربانی و همچنین التزام به توصیه های اخلاق اسلامی است.
موحدیزاده اشارهای هم به فرارسیدن روز روابط عمومی و ارتباطات داشت و در این خصوص گفت: عصر حاضر، عصر روابط عمومی، ارتباطات و فناوری اطلاعات است؛ نقش صنعت روابط عمومی و حوزه ارتباطات بشری و انسانی و اقتصادی تبدیل به یک قلب تپنده برای جوامعی شده که درصدد حرکت به سمت توسعه هستند.
وی تصریح کرد: روابط عمومی را بعنوان یک سامانه تشریفاتی نمیشناسیم بلکه امروز به یک سامانه مشورتی و مدیریتی برای ارائه ایده های جدید از سوی جامعه نخبگان به مدیران و مسئولان تبدیل شده که امیدواریم این نقش را پررنگتر ایفا نمایند.
سالروز بزرگداشت حکیم عمر خیام از دیگر مناسبت های هفته جاری است که نایب رئیس شورای شهر مشهد در سخنان خود به آن اشاره کرد و افزود: همه ما به جایگاه علمی خیام آگاهی داریم و این جایگاه برتر از جایگاه ادبی این شاعر نامی است.
موحدیزاده با اشاره به لقب «حجت الحق» برای خیام، تصریح کرد: این لقب با لحاظ نگارش رباعیات خیام، آنها را دلنشینتر و معنادارتر نموده و برای وی شهرتی جهانی خلق کرده است؛ امیدواریم از آثار ایشان استفاده کنیم چرا که خیام ظرفیتی فرهنگی برای استان خراسان رضوی است و میتواند مورد توجه جهانیان و کشور قرار گیرد.
وی با اشاره به روز جهانی موزه و میراث فرهنگی، تصریح کرد: امیدواریم از طریق گسترش موزه های فرهنگی و همکاری هایی که باسایر موزه های ملی و بین المللی میتوانیم برقرار کنیم به معرفی تاریخ و فرهنگ و تمدن خود بپردازیم و از این طریق با سایر ملل و دیدگاه ها ارتباط برقرار کنیم؛ این مهم با توجه به پتانسیل بالایی که در این زمینه داراست، زمینه های لازم برای تقویت را فراهم آورد تا در خدمت فرهنگ مردم و جامعه باشد.
نایب رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به فرارسیدن سالروز حماسه مردمی 29 اردیبهشت 96، اظهارکرد: سال گذشته روزهای پرشور و پراحساسی در سطح شهر، استان و کشور داشتیم؛ این انتخابات یادآوری نمود که نقش صندوق های رای در کشورما برجسته است و مردم میتوانند از طریق انتخابات و حضور در پای صندوق های رای نظرات خود را اعمال نمایند.
موحدیزاده با تاکید بر اینکه مسیر صندوق رای را همچنان باید باز نگه داشت و به صلاح هیچکس نیست که مردم را از مشارکت کردن و فواید انتخابات و صندوق رای ناامید کنیم، افزود: این اتفاق اگر دودی هم داشته باشد، که دارد، به چشم همگان خواهد رفت و کسی مصون نخواهد ماند.
وی 29 اردیبهشت را تبلور رقابت بین دیدگاهها و برنامه های مختلف مطرح شده برای اداره شهر مشهد عنوان کرد و گفت: لیست امید در دوران انتخابات برنامهای منتشر و در اختیار نخبگان شهر، شهرسازان، شهروندان، انجمن های توسعهای و ... قرار داد؛ چالش های شهر مشهد را با کمک کارشناسان شهرداری مورد شناسایی قرار دادیم و وجه تمایز ما با لیست های رقبا وجود همین برنامه بود.
نایب رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه لیست امید با برنامه وارد عرصه انتخابات شد، افزود: شعاری تحت عنوان «شهر امید و زندگی و تغییر در شیوه مدیریت شهری» را بیان کردیم و در جهت تحقق آن از هیچ اقدام قانونی فروگذار نخواهیم کرد.
موحدیزاده به ارائه نمونههایی از اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق شعارهای لیست امید طی عمر 8 ماهه شورا پرداخت و گفت: شهروندان ما تغییر در فضای فرهنگی شهر، رونق نسبی ساخت و ساز و تحرک بدنه شهرداری را شاهد هستند؛ افتتاح خیابان دوسطحی آیت ا.. واعظ طبسی، بازگشایی میدان سعدی و ... در اواخر سال قبل و همچنین اتصال خط 1 و 2 قطارشهری با حضور آقای دکتر روحانی، رئیس جمهور محترم، و زیبایی سیما و منظر شهر در ایام نوروز از جمله اقدامات محسوس و شاخص بوده که با رضایت شهروندان همراه شده است.
وی در ادامه افزود: با مشارکت 40 میلیونی مردم در انتخابات سال قبل و رای 24 میلیونی هموطنانمان به دولت تدبیر و امید، نظر مردم روشن شد؛ رقبا باید این 4 سال را تحمل کنند. انتقاد کردن ایرادی ندارد ولی اینکه طی کمتر از 9 ماه فعالیت شورا بخواهند کل رای مردم را ندیده بگیرند، حتی به صلاح خودشان هم نیست و باید این مطلب مورد توجه همه قرار گیرد.
موحدیزاده پیروزی قاطع لیست امید در شهر مشهد را بیانگر نظر اکثریت مردم مشهد دانست و تصریح کرد: در انتخابات رقبای پرقدرتی از نظر مسائل رسانهای، امکانات، تبلیغات و غیره در مقابل ما بودند و برتری داشتند ولی تفاوت رویکردها و نگرشها مردم را به پای صندوق های رای کشاند و لیست امید با رای چشمگیری در مقایسه با شورای قبل بر مسند مدیریت شهری نشست.
وی افزایش چشمگیر و چندبرابری رای مردم به لیست امید را سرمایهای اجتماعی عنوان کرد که باید قدردان آن باشیم و اظهارکرد: پاسداری از این ارزش و اعتماد امری ضروری است و ما باید شئون نمایندگی مردم در شورای شهر را بیشتر از دیگران رعایت و مراقبت نماییم.
موحدیزاده افزود: امروز همه ما، رقبا، طرفداران، موافقین و مخالفین باید پای رای مردم بایستیم تا مردم دلگرم باشند و در انتخابات بعدی جواب مثبت دهند؛ اگر به هر علت یا دلیلی مردم ناامید شوند تا طعم شیرین رای خود را نچشند، مشکلاتی در انتخابات بعدی بوجود میآید که هیچ جناحی به آن شرایط راضی نیست.
وی با بیان اینکه منتخبین شورای پنجم شهر مشهد میدانند که قدم در راه سخت و طاقت فرسا ولی عزتآفرینی گذاشتهاند، گفت: با احساس مسئولیتی که نسبت به آینده شهر، مردم، جوانان و فرزندانمان حس کردیم، قدم در این عرصه گذاشتیم و زیر بار این مسئولیت سنگین رفتیم و به لطف الهی و با حمایت مردم ادامه خواهیم داد.
عضو و نایب رئیس شورای شهر مشهد در ادامه گفت: چالش های مختلفی در حوزه های محیطزیست، حمل و نقل، توسعه و عمران شهری، ایمنی شهر و دفاع شهروندان در مقابل آسیب هایی مثل زلزله و آلودگی هوا شناسایی شده و مهمترین آن در برنامهریزی و مدیریت شهری است که باید در نحوه اداره شهر اعمال شود.
موحدیزاده با انتقاد از وضع برخی قوانین جدید که سبب محدود شدن اختیارات شوراها میشود، تصریح کرد: در گذشته شهرداریها استقلال عمل بیشتری در اخذ عوارض داشتند و این عوارض به حساب خزانه شهرداری واریز میشد؛ عوارض شهر باید در خود شهر هزینه شود تا مردم با دیدن اثرات مثبت آن، نسبت به پرداخت عوارض تشویق شوند.
وی خاطرنشان کرد: میان عوارض و آبادانی شهر ارتباط و همبستگی مستقیم وجود دارد و مردم اگر احساس کنند که پرداخت عوارض در افزایش سطح کیفی زندگی شهروندی ایشان نقشی ندارد، انگیزهای برای پرداخت عوارض پیدا نخواهند کرد.
نایب رئیس شورا با تاکید بر لزوم افزایش اختیارات شوراهای شهر، گفت: نهاد انتخابی شورا سرمایهای است که در اختیار نظام، دولت و کشور قرار دارد و باید قدردان آن باشیم.
موحدیزاده با اشاره به شناسایی و پیشبینی ظرفیت های جدید درآمدی در شهر، اظهارکرد: با بازگشت رونق ساخت و ساز و عوارض محلی، سرمایهگذاری های مشترک و استحصال درآمدهای حریم و مدیریت هزینه ها میتوان منابع جدید درآمدی را شناسایی و افزایش داد.
وی افزود: مسائل کلانشهرها بخصوص در مشهد، بعنوان دومین کلانشهر کشور، با 3.5 میلیون جمعیت و 24 میلیون زائر حاکی از این بوده که شهر مشهد یک شهر ملی است، گفت: مسئولین دیدگاه های خوبی در مورد شهر ملی مشهد دارند ولی در عمل حس میکنیم به لحاظ گرفتاری های متعدد ایشان، این دیدگاهها به فراموشی سپرده شده و به صحنه عمل نزدیک نمیشود.
وی با بیان اینکه مسائلی پیش روی شهرداری فراتر از توان آن است، گفت: احداث محور کمربندی هر شهر، برعهده وزارت راه و شهرسازی است؛ در مشهد این پروژه اجرا شده و شهرداری بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه کرده است؛ توقف پروژه های ملی اینچنینی که توقف شهر و طرح جامع و کمیسیون ماده 5 را در پی دارد، به صلاح شهر و آینده نیست.
بافت فرسوده اطراف حرم از دیگر موضوعاتی بود نایب رئیس شورای شهر مشهد به آن اشاره کرد و گفت: بافت پیرامونی حرم مطهر از موضوعاتی است که رهبری هم نسبت به آن حساسیت نشان دادهاند و باید مورد توجه قرار گیرد؛ متاسفانه بیش از 20 سال از آغاز طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی گذشته و هنوز به نتیجه نرسیده است.
موحدیزاده تصریح کرد: با تقویت امید و اعتماد مردم به کارایی دستگاه های اجرایی از جمله شورای شهر و شهرداری و تقویت مشارکت مردم، میتوان نشاط اجتماعی و چشمانداز روشنی برای شهروندان به تصویر بکشیم و دلگرم باشیم؛ چنین اقداماتی سبب میشود شهروندان به شهر و محل زندگی خود تعلق خاطر پیدا کنند.
موحدیزاده در پایان صحبت های خود به اقدام اخیر آمریکا اشاره کرد و افزود: همه میدانیم که توافق برجام محصول مشترک راهبرد نظام مبتنی بر نرمش قهرمانانه و تیم دیپلماسی دولت است و خوب نیست که بگوییم این توافق را تنها دولت انجام داده است؛ دولت بدون اذن رهبری و اجازه نظام امکان چنین اقدامی را نداشته و ندارد.
وی با بیان اینکه اروپا در برجام مانده و تلاش های بسیاری برای متقاعد کردن آمریکا انجام داده است، گفت: خروج آمریکا نشان داد که برخی قدرت های بزرگ بر عهد و پیمان خود پایبند نیستند.
نایب رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به پیشنهاد رئیس جمهوری آمریکا برای تنظیم توافقنامه جدید، تصریح کرد: با اقدام اخیر ترامپ، تضمینی نیست که این توافقنامه مورد حمایت و تایید دولت بعدی قرار گیرد؛ آمریکا استراتژی خود را به خطر انداخته و شکست راهبری را برای خود خریده است زیرا دولت ترامپ امضاء رئیس جمهوری و دولت قبلی آمریکا را زیرپا گذاشته است.
موحدیزاده تصریح کرد: خروج آمریکا از برجام، ملت ایران را متحدتر از گذشته کرد؛ هیچوقت تحریم و مسائل اینچنینی نتوانسته سبب شکست ملت ما شود و مردم ما علیرغم اختلاف سلیقه هایی که دارند در مسائل مختلف در حفظ منافع و امنیت ملی با یکدیگر متحدند.
وی در بخش پایانی صحبت های خود گفت: باید به نمادهای ملت های دیگر احترام بگذاریم و دچار احساسات نشویم، اهانت به نمادهای مورد احترام دیگران امری مذمت شده محسوب میشود و در قران مجید نیز توصیه شده که مرگ و لعنت به خدایان و نمادهای مورد احترام دیگران نفرستید چون با انجام این اقدام، آنها هم از روی نادانی به خدای واقعی جهان توهین میکنند.
موحدیزاده تاکید کرد: عهدشکنی و زورگویی آمریکا را باید برهمگان فاش کنیم و نیاز به آتش زدن پرچم یک کشور نیست.
|

- اساسنامه بنیاد باران
- تأكيد آيتالله هاشمي رفسنجاني به اصالت عقلانيت و تفكر در اسلام
- تساهل و تسامح دینی پویایی و بالندگی یا التقاط و انحراف؟!
- بازخوانی پاسخ عبدالعلي بازرگان به عبدالكريم سروش و معجزه قرن 21 قرآن / برگرفته از سایت تابناک
- نسبت علم و دین (1)
- چگونه میتوان تعارضات "علم" و "دین" را برطرف کرد ؟
- علی(ع) به قرائت مدرنيسم / علی رضا خامسیان، مشاور رسانه ای دکتر محمد رضا عارف
- سید محمد خاتمی در دیدار جمعی از اصحاب رسانه:«ما بد کسانیکه سعی کردند صحنه را برما تنگ کنند را نمیخواهیم؛آنها هم باید زندگی خوبی داشته باشند. باید دلها بهم نزدیک تر شود.»
- گفتوگو با هادی خانیکی، مشاور فرهنگی رییسجمهور دوران اصلاحات درباره ضرورت تقویت نهادهای مدنی : کاربردیترین مفهوم اعتدال اصلاح سازمان دولت است
- یادداشتی از هادی خانیکی/ جایگاه گفتوگوی تمدنها کجاست ؟
- تحلیل اقتصاددانان درباره ادعای سی ان ان : سال 2014 سالی تعیین کننده برای ایران
- در گزارش صندوق بینالمللی پول مطرح شد؛ اقتصاد ايران رو به بهبود و نیازمند اصلاحات / وال استریت ژورنال: اقتصاد ایران به سوی ثبات می رود
- ملی شدن نفت به مثابه یک الگو/ «سیاست موازنه منفی» در سیاست خارجی و الگوی «اقتصاد بدون نفت»در سیاست داخلی
- انتقاد دکتر معصومه ابتکار از طرح تفکیک جنسیتی؛ در مقدس ترین مکان عبادی، زن و مرد کنار یکدیگرند
- سی ویژگی یک انسان مدنی / دکتر سریع القلم
- مهمترین مشکل کشور چیست؟ این موضوعی است که دکتر محمود سریعالقلم - استاد دانشگاه شهید بهشتی - در یادداشتی به آن پرداخته است.
- 30 حق اصلی و اساسی برای همه انسانها
- تفسیر شهید مطهری بر حدیث" من کنت مولاه فهذا علی مولاه "
- آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن بیان اینکه "فریضه امر به معروف و نهی از منکر، ابزار قدرت نیست"، تاکید کرد: منحصر كردن امر به معروف و نهي از منكر به جمعي خاص کارساز نبوده و نخواهد بود.
- منطق اصلاحطلبی در نهضت امامحسین (ع)
- به بهانه 16 آذر یادمان سه آذر اهورایی؛ پنجره را باز کنیم تا «اندیشه» هوایی بخورد/ احسان یوسفی
- كوارك اولينذره توليدي دراولين ثانيههاي انفجار بزرگ/ 10 ابتکار علمی-فناوری سال 2014
- هیچ دشمنی برای همیشه دشمن نیست و ... هنر دیپلماسی؛ ایده یا واقعیت؟ دکتر حسن اکبری بیرق
- هیچ دشمنی برای همیشه دشمن نیست و ...هنر دیپلماسی؛ ایده یا واقعیت؟ دکتر حسن اکبری بیرق
- هیچ دشمنی برای همیشه دشمن نیست و ... هنر دیپلماسی؛ ایده یا واقعیت؟ دکتر حسن اکبری بیرق
- حلول سال نو ميلادي بر همه مسيحيان هم وطن و جهان مبارك باد/ جهان به سال ۲۰۱۵ سلام گفت
- دولت و پاسداشت حقوق شهروندی/ فرناز قلعه دار
- هفته وحدت/ جلال جلالی زاده: این ظلم بزرگی است که به دلیل تفرقه بین سنی و شیعه، اسلام در جهان مظلوم باشد/ هیچ جامعه و امتی با تفرقه و اختلاف به هدف نرسیده اند
- مروری بر گفتار تازه منتشرشده شهیدبهشتی: نظام قالبی و انسان انتخابگر
- فراستخواه: نباید دین را به یک ایدئولوژی سیاسی خاص فروکاست
- روشن فکری دینی، تقویت دین بر مدار دموکراسی – گفتگو با سیدعلی محمودی
- حسن خمینی: احزاب کارگاه عبور از گسست های نسلی هستند
- آیین نکوداشت خدمات حجتالاسلام و المسلمین سید محمود دعایی، مجاهد خستگی ناپذیر عرصه مبارزه و فکر و فرهنگ و سیاست
- رییس جمهور: " اسلام یعنی صداقت، برادری، مدارا، دست هم را گرفتن و طرد افراط و خشونت"
- احسان باکری فرزند شهید حمید باکری در یادداشتی در همشهری جوان درباره 175 شهید غواص نوشت: اگر متولیان اندکی هوشمند می بودند
- مبنای اعتماد مردم به امام (ره) / علیرضا حسینیبهشتی
- بعد از شش سال وقفه، مراسم سالگرد شهادت آیتالله بهشتی برگزار شد؛ سروش محلاتی: شهید بهشتی نامهربانیها را میشنید اما حاضر نبود از مواضع حقطلبانه خود عقبنشینی کند
- وزیر امور خارجه کشورمان: مردم ایران خواستار یک توافق عادلانه و متوازن که برای آنها عزت ملی را به همراه داشته باشد، هستند
- سوغات رمضان، تربیت علوی است: ... آن چه براي خود ميپسندي براي ديگران بپسند و آن چه براي خود نميپسندي براي ديگران مپسند
- کانادا، بریتانیا و سنگاپور؛ برترینهای گردشگری درمانی جهان در 2014
- جمعی از پايگاههای خبری به مناسبت روز خبرنگار با صدور بیانیه ای تاکید کردند که جامعه ای که خبرنگار پرسشگر نداشته باشد از داشتن فضای سالم دموکراسی دور میماند.
- سخنان آقای حمیدرضا موحدی زاده، در جمع ایثارگران، اصحاب رسانه، دانشگاهیان و هنرمندان و فرهنگ دوستان استان خراسان رضوی با حضور حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در حرم مطهر رضوی، تالار آئینه، سوم شهریورماه 1394، مشهد مقدس
- آیت الله طالقانی در حوزه اجتماعی و فرهنگی از تسامح، تساهل و مدارا به عنوان راهکار رفع موانع و مشکلات و حرکت به سوی یک جامعه ایده آل یاد می کند.
- کارگاه آموزشی و جلسه پرسش و پاسخ شاخه جوانان و دانشجویان بنیاد امید ایرانیان استان خراسان رضوی به مناسبت سالگرد ارتحال آیت الله سید محمود طالقانی (ره) با عنوان "یادی از ابوذر انقلاب"
- 8 سال است که از وجود پر مهر مادری محروم شده ایم. عشق، وفاداری، فداکاری و عاطفه، چهارستون شکوه نعمت بی بدیل شخصیت مادر را تشکیل می دهند.
- 36 سال از آغاز جنگ تحمیلی ایران و عراق می گذرد. دفاع جانانه و حماسی جوانان ایران زمین از انقلاب نوپای اسلامی، دین و میهن، قطعه ماندگار و زرینی از تاریخ این مرز و بوم شد/ یادداشتی از حمیدرضا موحدی زاده
- 16 مهر، روز جشن مهرگان/ مهرگان؛ جشن مردمی، حماسی و اخلاقی
- علی شمخانی، دبیر شوای عالی امنیت ملی: گزینه مورد توجه جمهوری اسلامی ایران در دوران پسابرجام ایجاد شرایط مناسب برای تعامل سازنده منطقهای و بینالمللی مبتنی بر گفتوگو و مفاهمه است.
- پنجم آبان، سالروز رحلت آیت الله سید روح الله خاتمی؛ روشنفکر متدین و مجتهد بزرگوار
- توسط اتحادیه علوم زمین اروپا انتخاب شد؛ جوان ایرانی «دانشمند برجسته جهان در علوم زمین» شد
- در روز تاریخی 13 آبان، روزنامه امید ایرانیان به جمع خانواده بزرگ رسانه کشور افزوده می شود/ محمد حسن پیشبین (مدیر مسئول) درباره "امید ایرانیان"
- مروری بر زندگینامه آیتالله واعظ طبسی؛ واعظ طبسی مردی بود که از سوی آیتالله بروجردی عنوان "طلبه خوش فکر و زبان حوزههای علمیه" لقب گرفت
- محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهوری ایران که برای حضور در کنفرانس«بررسی فرصتها و چالشهای اقتصادی ایران»به لندن سفر کرده است در گفت وگو با فایننشال تایمز گفت: ایران به دنبال تعامل سازنده با جامعه جهانی است.
- رئیس دفتر بازرسی ویژه رهبری گفت: در ٣٧ سال گذشته در بسیاری از مسائل سیر قهقهرایی داشته و با این وضعیت نمیتوانیم ادعا کنیم که برای دیگران الگو هستیم.
- ظریف خطاب به کریمی قدوسی: از شما تقاضا می کنم برای ملاحظات زودگذر و کوچک سیاست داخلی، وجهه مبارز و انقلابی مناسبات خارجی جمهوری اسلامی در جهان را خدشه دار نکنید.
- وزیر اطلاعات با بیان اینکه نباید نهضت حسینی به خرافات و فقط برانگیختگی احساسی آلوده شود، گفت: با پررنگ کردن آثار فکری و عقلانی قیام عاشورا در عزاداری ها باید از محتوای انقلاب صیانت کرد.
- هفتم آبان؛ روز بزرگداشت کوروش بزرگ چرا کوروش در سرزمین خود غریب است؟/ سایت بهارنیوز/ علی سبزمیدانی
- تصوير تخت جمشيد با عنوان «پارس ابرقدرت اصیل»؛ اولین ابرقدرت جهان بر روی جلد نشنال جئوگرافیک
- یادی از استاد شریفزاده؛ نغمهای كه غريبانه خاموش شد/ سرو خرامان با صداي جادويي او شنيدني بود، خراسان ديگر نغمه خونپاش او را نخواهد شنيد؛ نغمه مرغي كه فلك بالش را شكسته بود.
- "دانشگاه، مدافع آزادی و اتاق فکر توسعه" در بزرگداشت 16 آذر و روز دانشجو/ نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده*
- "سرانجام توافق بین المللی برجام و رابطه آن با قانون داماتو" نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده، فعال مدنی اصلاح طلب
- " سرانجام توافق بین المللی برجام و رابطه آن با قانون داماتو " نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده، فعال مدنی اصلاح طلب
- "سرانجام توافق بین المللی برجام و رابطه آن با قانون داماتو"/ نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده
- "سرانجام توافق بین المللی برجام و رابطه آن با قانون داماتو"/ نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده
- به نام خالق بهارآفرین " بهبود اقتصاد، محیط زیست و مشق سرنوشت! " در سال 1396 نویسنده: حمیدرضا موحدی زاده*
- سال ۱۴۰۰؛ سال بیم و امید مردم ایران/ به قلم حمیدرضا موحدی زاده، نایب رِئیس شورای اسلامی شهر مشهد
- عنوان رساله دکترای مدیریت دولتی، مدیریت منابع انسانی "طراحی الگوی شایسته سالاری مدیران در شهرداری مشهد به روش تحلیل تم"/theme analysis method/ دانشجوی محقق: حمیدرضا موحدی زاده